AcasăSOCIALPedeapsă DURĂ pentru asistenta din Focșani care a înjurat o mamă venită...

Pedeapsă DURĂ pentru asistenta din Focșani care a înjurat o mamă venită cu bebelușul la spital

operatie spital

Asistenta medicală care a scandalizat o ţară întreagă la secţia de Pediatrie a Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Pantelimon Focşani a fost sancţionată cu desfacerea contractului de muncă, după ce la mijlocul lunii august a început să înjure pentru că a fost trezită din somn de urgența unei mame cu un bebeluș.

Conducerea spitalului a dat-o afară, la 1 lună după episodul cu pricina.

Cum au justificat decizia?

Potrivit comunicatului spitalului, asistenta medicală nu era la prima abatere disciplinară, fiind anterior sancţionată pentru săvârşirea unei abateri disciplinare similare.

Având în vedere plângerea scrisă înregistrată la sediul unităţii, ţinând cont de caracterul repetat al abaterii disciplinare al asistentei medicale, aceasta fiind anterior sancţionată pentru săvârşirea unei abateri disciplinare similare, nerespectarea oricăreia dintre obligaţiile prevăzute la art. 66 din Regulamentul (spitalului – n.r.), precum şi atitudinea necorespunzătoare şi comportamentul nepoliticos şi necivilizat faţă de pacienţi constituie abatere disciplinara gravă, asistenta medicală din secţia pediatrie a fost sancţionată cu desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă, începând cu data de 6 septembrie„, au precizat reprezentanţii conducerii unităţii medicale.

Asistenta, reproşuri c-a venit prea devreme

Reamintim, mama unui copil de 11 luni care avea febră s-a prezentat la Spitalului Județean Focșani miercuri dimineață, 17 august, la ora 5:20.

Femeia a relatat că a rămas șocată după ce a fost abordată în limbaj suburban de asistenta de gardă, care i-a reproșat că a venit la o oră mult prea matinală.

author avatar
Andrei Ștefan
449 afisari

2 COMENTARII

  1. E corectă, nu „dură”!

    ÎN SPECIAL CĂ BUGETARA NENOROCITĂ NU ERA LA PRIMA ABATERE!

  2. Acum un an era „eroina” in linia intai cum ne spuneai chiar mata la acest ziar.Acum ai scrintit-o?Plus ca trebuie sa aflam si a cui era mama .Ca pentru un simplu muritor nu va cracanati atata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger