AcasăSOCIALPatru răniți și o mașină răsturnată în urma unui accident grav. Salvatorii...

Patru răniți și o mașină răsturnată în urma unui accident grav. Salvatorii au intervenit de urgență – FOTO

Patru răniți și o mașină răsturnată în urma unui accident grav. Salvatorii au intervenit de urgență - FOTO (sursa foto: ISU Botoșani)

Salvatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) au intervenit, vineri, 13 mai, în ajutorul victimelor unui accident rutier în care au fost implicate două mașini.

Accidentul a avut loc în cursul dimineții de vineri, în localitatea Câmpeni din județul Botoșani, iar din câte au anunțat reprezentanții ISU, patru persoane au fost rănite în acest accident.

În urma impactului, unul dintre autoturisme, în care se aflau trei tineri, în vârstă de 22, 23 și respectiv 24 de ani s-a răsturnat.

Una dintre victime a rămas încarcerată

(sursa foto: ISU Botoșani)

Pasagera de pe scaunul din dreapta șoferului a rămas încarcerată. Ajunși la fața locului, în cel mai scurt timp, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și accesorii de descarcerare, pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi au extras victima din autoturism și au predat-o echipajului medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani prezent la fața locului. Aceasta era conștientă și acuza dureri abdominale”, au anunțat reprezentanții ISU.

(sursa foto: ISU Botoșani)

La fața locului au primit îngrijiri medicale atât ceilalți doi pasageri din autoturismul care s-a răsturnat, cât și șoferița celeilalte mașini implicate în accident.

Trei dintre victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, potrivit surse.

Condițiile care au dus la producerea acestui accident urmează să fie stabilite de către oamenii legii.

360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger