AcasăSOCIALParticipă şi ANAF la Black Friday? Are oferte uimitoare la maşini, dar...

Participă şi ANAF la Black Friday? Are oferte uimitoare la maşini, dar vine şi cu un avertisment pentru „concurenţă”

Black Friday 2020Participă şi ANAF la Black Friday? Are oferte uluitoare la maşini, dar vine şi cu un avertisment pentru "concurenţă"

Black Friday 2020 România se organizează în data de 13 noiembrie 2020. Conform tradiției americane, Black Friday 2020 este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 27 noiembrie 2020 în SUA.

Trecutul ne spune că e foarte posibil să avem două perioade de reduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2020.

Black Friday 2020, ziua cu cele mai mari reduceri din an, se anunță a fi o zi de senzație, datorită experienței acumulate în fiecare an, atat de magazine cât și de cumpărători, dar și datorită diversității magazinelor participante.

ANAF scoate maşini la vânzare la preţ de chilipir

ANAF pune la vânzare o serie de mașini la prețuri de chilipir: de la un Volkswagen Golf la 600 de lei până la Audi A8 la 2.700 de euro. Toate automobilele sunt scoase la licitație și sunt pe alese.

De exemplu, în următoarele sedii zonale: Constanţa – Audi Q5 Quattro, an de fabricație 2010, culoare albă, transmisie automată. SUV-ul Audi are un motor pe benzină, de 211 cai-putere, kilometrajul nu este specificat și autovehiculul are certificat de înmatriculare. Prețul de pornire al licitației este de 41.076 lei.

Argeș: Mercedes-Benz E270 CDI, an fabricație 2000, de culoare albastră. Autoturismul are un motor diesel de 2,7 litri, prezintă uzură fizică mare, nu este în stare de funcționare și nu are certificat de înmatriculare. Prețul de pornire al licitației, TVA inclus, este de 6.675 de lei.

Galați: Audi A4, an de fabricație 1995, caroserie berlină. Autoturismul are un motor de 1,8 litri pe benzină și transmisie manuală, însă nu a putut fi pornită. Mașina este depozitată în municipiul Constanța, iar prețul de pornire este de 1075 de lei (TVA inclus).

Inspectorii Antifraudă vor monitoriza tranzacţiile de Black Friday

Inspectorii Antifraudã din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) vor monitoriza tranzacţiile online de Black Friday, din acest weekend, a anunţat joi Fiscul, conform news.ro.

Inspectorii Antifraudã din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã (ANAF) vor monitoriza tranzacţiile on line de Black Friday, din acest weekend, precum şi obligaţiile fiscale care se vor naşte în aceastã perioadã de reduceri, care conduc la volume foarte mari de vânzãri. În acest context, Direcţia Generalã Antifraudã Fiscalã reaminteşte şi firmelor de curierat cã au obligaţia legalã a verificãrii identitãţii reale a vânzãtorilor cu care încheie contracte pentru livrarea mãrfurilor„, arată ANAF.

author avatar
Andrei Ștefan