AcasăSOCIALPărinţii s-au săturat de şcoală în pandemie: vor lockdown şi cursuri online!

Părinţii s-au săturat de şcoală în pandemie: vor lockdown şi cursuri online!

copii scoliPărinţii s-au săturat de şcoală în pandemie: vor lockdown şi cursuri online!

Federaţia Naţională a Asociaţiilor de părinţi a venit cu o solicitare de ultimă oră: ca şcolile să intre în on-line timp de două săptămâni. Ei sunt de părere că singura soluție pentru a evita haosul din școli este revenirea la orele online.

Reprezentantul Federației Naționale a Asociațiilor de părinți, cere închiderea școlilor pentru două săptămâni. Deși a fost introdusă testarea în școli, în sălile de clasă este un haos, iar numărul cazurilor este în creștere.

Ce pretenţii au părinţii

Să intre două săptămâni în lockdown, mă refer la unităţile de învăţămănt să treacă în online, ulterior rămânând ca deciziile să aparţină sută la sută unităţilor de învăţământ.

Nu e normal ca DSP şi CNSU să-şi dea cu părerea acolo unde nu au habar ce se întâmplă într-o unitate de învăţământ.

Sunt profesori care fac parte dintr-o categorie cu comorbidităţi care nu sunt trecute în ordinul comun”, a declarat reprezentantul Federației Naționale a Asociațiilor de părinți.

Au invocat copiii cu boli cronice

Pentru a-şi fundamenta solicitarea, părinţii au dat exemplul copiilor cu boli cronice.

Ordinul comun, făcut astfel încât oricum să facem şcoală, ceea ce nu se poate în astfel de condiţii.

Mai grav, sunt elevi care au boli cronice şi care nu sunt trecute în ordinul comun, făcut astfel încât oricum să facem şcoală, ceea ce nu se poate în astfel de condiţii”, a spus Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Asociaţiei de Părinţi.

author avatar
Andrei Ștefan
639 afisari

7 COMENTARII

  1. Nație de idioți! Copiii TREBUIE sa meargă la școală, cretinilor!!!! Fiecare părinte imbecil sa își oprească propriul copil în căminul retardat și sa își vadă de analfabetismul propriu, sa lase școlile sa funcționeze pentru cei care vor sa fie educați. Nație de părinți retardați.

  2. Parinti retardati! Isi testeaza copilul pt 2 muci, de parca inainte de carcalacu’ lu’ peste nu au mai avut copiii muci sau tuse! Asta inseamna sa fii spalat pe creier, sa-ti fie frica si de umbra ta! Cum ati trait, baaa, inainte de aparitia acestui virus? V-ati nascut toti odata cu virusu lu peste? Ati trait pe alta planeta? Plecati inapoi de unde-a-ti venit si lasati-ne sa ne crestem copii in liniste si pace, lasilor!

  3. Peste douazeci de ani lumea va fi oripilata, chirugii vor confunda rinichii cu ficatul ,constructorii vor face lifturi care doar urca iar arhitectii nu vor stii sa calculeze aria triunghiului dreptunghic.Eu zic sa nu radem…

  4. Bai parintilor, mai ales aia din Bukale, din capitala salbaticilor, voi inca nu v-ati dat seama de miscarea pe care o fac elitele globaliste ? Peste tot in lume, astia au dat deja indicatii ca totul sa se demoleze, si sa refaca totul in chipul si asemanarea lor, adica aadoratorilor satanei pe Pamant !! Asa ca, s-a cam terminat cu sistemul de invatamant si de sanatate pentru toti, adica pentru popor, va mai ramane numai pentru elite, vedeti cum milionarii romanasi isi dau odrasele lor batute cu pwula in cap la ceva scoala jidaneasca din Bukale, de unde vor iesi urmatoarea generatie de politicieni hoti ai Bukalistanului, asa ca aia e, sau se face o mica serbare campeneasca acum in decembrie in care toti hotii astia criminali sunt pusi la propriu la protap, ca berbecii, sau ajungeti majoritatea niste sclavi seriosi ai elitelor globaliste, cu vaxinare in cap periodica la fiecare 3-4 luni, deci minim 3 vaxinuri in cap in fiecare an !! 🙂 Oricum ratatii aia mici pe care i-ati facut sunt facuti in plus, astia habar nu au pe ce lume traiesc, aia care au murit in dec 189 pentru a fi liberi, au murit de-a moaca, asa ca aia e, bai, scapa ine si care poate, cei ne-vaxinati care o sa ramana putini o sa se ascunde in munti in curand, restul veti fi cobai perfecti cu diploma de cobai in rama la voi pe perete, si veti fi fericiti ca nu veti mai detine nimic, voi veti fi marfa de zi cu zi a elitelor globaliste !! Ha ha ha 🙂 Hai sictir, bai parinitlor dusi cu pluta, voi sunteti numai carne de tun pentru astia, bai tampitilor cu 2 neuroni functionali !! Nazi Vaxxin Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger