AcasăSOCIALPărintele Vasile Ioana a dezvăluit când poţi să speli haine în Sfânta...

Părintele Vasile Ioana a dezvăluit când poţi să speli haine în Sfânta zi de Duminică

Părintele Vasile Ioana a surprins foarte mulţi enoriaşi când a precizat că se pot spăla haine duminică. Însă, tot preotul precizează: există un anumit interval orar.

De-a lungul timpului, oamenii au considerat că este păcat să spele duminica și asta pentru că această zi este considerată ca fiind una de odihnă.

Poţi spăla haine după 7 seara

Părintele Vasile Ioana a spus clar: prima parte a zilei de duminică trebuie dedicată odihnei și rugăciunii, iar după ora șapte seara oamenii pot să își facă activitățile gospodărești.

Tot ceea ce tine de activitate de duminica, adică pregătirea mesei, dacă de exemplu vine copilul meu și gătim ceva împreună de drag, o activitate de familie. Nu muncești. Deci atenție, odihna înseamna comuniune cu prieteni.

Este o prostie, aici spun că nu ar trebui să înghițim tradiții prostești. Într-adevăr, unii spun că nu ai voie să te speli duminica, greșit. Ei considerau și asta o muncă, dar astăzi dai drumul la duș și te speli. Dacă vin niște prieteni nu poți să-i aștepți transpirat. Deci nu este păcat să te speli duminica.

Păcat este să ai o activitate, o muncă, ce poți face în celelalte zile. Dar, tu, ca mămică, dacă copilul tău are nevoie de pantalonași, iar luni dimineața trebuie să-i pui sandvișul pentru scoală. Astea le facem după 7 seara. Dumnezeu nu e absurd”, a mai spus Părintele.

author avatar
Andrei Ștefan
1.064 afisari

1 COMENTARIU

 1. Parinte Vasile Ioana ma auzi ?!?!?
  Bati câmpii „parinte”! Nu este oare timp suficient( 6 zile ) ptr.a prepara mâncare, spalat rufe, etc.? De ce trebuie sa necinstim Ziua Domnului ??? Smintesti oamenii dându-le astfel de sfaturi. Duminica se termina la orele 24, nu la orele 7 seara.
  Ai grija, ca vei da socoteala în fatza Domnului , de tot ce spui si faci !

  Apropo, când a trebuit sa sfatuiesti oamenii, spunând Adevarul, ai tacut!

  Ce-ati facut Preotilor tradatori ( în frunte cu „Patriarhul”si „Sfântul Sinod” în 2016 dupa sinodul tâlharesc ( masonic ) din Creta?
  De ce n-ati spus credinciosilor ca, prin semnarea documenter eretice, v-ati lepadat de HRISTOS ?
  „Sinodul” din Creta de 16.06.2016, ne-a apropiat si mai mult de pecetluirea cu cifra fiarei 666, de care vorbeste Sfântul Ioan Teologul în Apocalipsa.

  Nu ati avertizat oamenii, ca vaccinul este letal.Aveti sânge pe mâini! Nici Daniel din Deal, nici asa zisul Sinod sfânt, nici preotii, nu v- a fost mila de bietii români. Ati ascultat mai mult de statul masonic, decât de DUMNEZEU !
  Serpi ce sunteti toti ! Pui de napârca ! Tradatorilor si criminalilor v-ati facut robi sinagogii satanei !

  Asa ca „parintzele” Vasile I.mai lasa-ne cu ce trebuie sa facem Duminica!
  Sa fie clar ! Duminica este Zi de Rugaciune si de Odihna !

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Au apărut primele cireşe pe tarebele din pieţele noastre. Te uiţi şi pleci! Preţul, prohibitiv

Pe tarebele pieţelor din Oradea au apărut primele cireşe din anul 2024. Sunt de import, din America de Sud, iar preţul este unul prohibitiv.O...

Sateliții kamikaze

Rusia a pornit războiul împotriva Ucrainei în 24 februarie 2022. Tot atunci Rusia a început o operațiune spațială:  a efectuat o serie de lansări...