AcasăSOCIALParcul Tudor Arghezi se transformă ”într-o veritabilă pădure urbană”

Parcul Tudor Arghezi se transformă ”într-o veritabilă pădure urbană”

Parcul Tudor Arghezi traversează, în prezent, o adevărată perioadă de transformări. Extinderea suprafeței pe care se ridică viitorul stabiliment a cunoscut, permanent, modificări, astfel că momentul inaugurării se amână.

 Amânarea va fi una de bun augur pentru beneficiarii parcului. În primele planuri, parcul trebuia să aibă o suprafață de 2,7 hectare. Ulterior, s-a luat decizia ca acesta să fie mărit cu circa 10.000 de metri pătrați.

Astfel că, și prin alte ajustări ulterioare, parcul Tudor Arghezi va avea o suprafață de peste 4 hectare. Acesta este și motivul care a dus la reconfigurarea suprafeței, care a împins și termenul de finalizare.

Între timp, la parc se lucrează! Cei de Totul Verde. sunt la datorie, zi de zi! Iar lucrarea începe să arate din ce în ce mai bine. ”Alți 160 de cireși japonezi au fost plantați în Parcul Tudor Arghezi. Împreună cu ceilalți aproximativ 500 de copaci plantați deja în acest loc și cu cele 2500 de plante de iederă, vor transforma parcul într-o oază de verdeață, într-o veritabilă pădure urbană”, este anunțul făcut de primarul sectorului 4, Daniel Băluță, pe pagina oficială de facebook.

Informația a fost primită cu mult entuziasm de către cetățenii sectorului, cei mai mulți felicitându-l pe primar, dar fiind și interesați de momentul când parcul va fi dat în folosință. ”Nu va mai dura mult”, a fost răspunsul edilului la curiozitățile oamenilor!

1.123 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...