AcasăSOCIALPanică pe litoral. O terasă a fost închisă. Ce mai urmează?

Panică pe litoral. O terasă a fost închisă. Ce mai urmează?

Autoritățile din Vama Veche au decis închiderea unei terase după ce o angajată de la bar a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică în urma acestui eveniment, la faţa locului au mers poliţiştii care au pus asistat la închiderea terasei și urmează să se declanșeze o amplă anchetă epidemiologică.

Prefectura Constanţa a transmis sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că de la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul judeţului au fost confirmate 352 de persoane infectate cu SARS-CoV-2.

Până în prezent, 19 persoane au decedat, iar 313 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi (din judeţele Constanţa, Tulcea şi Ialomiţa). În prezent, mai sunt 79 de persoane internate, dintre care 65 din judeţul Constanţa şi 14 din Tulcea şi Ialomiţa.

Totodată, în centrele de carantinare din judeţul Constanţa se află, în acest moment, 41 de persoane, care ocupă 2% din totalul de 2.311 locuri disponibile. La nivelul judeţului Constanţa sunt 2.297 de persoane în izolare la domiciliu, potrivit stirileprotv.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu