AcasăSOCIALPanică la un spital din Buzău, din cauza unei degajări de fum....

Panică la un spital din Buzău, din cauza unei degajări de fum. 18 oameni, evacuați

A fost alertă la un spital din Buzău, vineri, 9 februarie, pompierii fiind chemați de urgență. Din primele informații, spaima a fost provocată ca urmare a unei degajări mari de fum. În primă fază, au existat temeri că ar fi izbucnit un incendiu.

A fost forfotă în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. Mai multe persoane au fost evacuate din incinta unei secții a unității spitalicești. Între timp, pompierii au intervenit la fața locului.

Astfel, 18 persoane aflate în Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău au fost evacuate, vineri, în urma unei defecţiuni la instalaţia de oxigen, cu degajare mare de fum, conform news.ro.

Pompierii au ajuns la fața locului

Din câte a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Buzău, un incendiu a fost anunţat la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău. Ca urmare, mai multe autospeciale au fost mobilizate și trimise la fața locului.

La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul nu s-a confirmat, fiind vorba de o defecţiune la instalaţia de oxigen, cu degajare de fum.

E important de menționat faptul că 18 persoane din Secţia de Primiri Urgenţe au fost evacuate, dar că în urma incidentului nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

author avatar
Andrei Coman
124 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri