AcasăSOCIALPanică într-un bloc dintr-o localitate din Iași. Explozie urmată de incendiu/Mai mulți...

Panică într-un bloc dintr-o localitate din Iași. Explozie urmată de incendiu/Mai mulți oameni, evacuați – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botosani)

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc dintr-o localitate din județul Iași, luni, în a doua zi de Paște. Din primele informații, o explozie urmată de incendiu a dus la evacuarea mai multor persoane din imobilul respectiv.

Alerta la pompieri s-a dat în cursul dimineții de luni, 6 mai. Din primele date, a fost vorba despre o deflagrație urmată de un incendiu.

Pompierii, la fața locului

O explozie urmată de incendiu s-a produs luni dimineaţă în localitatea Valea Lupului, din judeţul Iaşi, la etajul 1 al unui bloc cu 4 etaje, potrivit news.ro. Aproximativ 15 persoane au fost evacuate.

La fața locului au intervenit mai multe autospeciale ale pompierilor, dar și un echipaj de prim- ajutor.

Explozie urmată de incendiu în localitatea Valea Lupului la nivelul etajului 1 într-un bloc cu 4 etaje. La intervenţie se deplasează din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iaşi 4 autospeciale pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj de prim ajutor”, a anunţat ISU Iaşi.

Ca urmare a incidentului, aproximativ 15 oameni au fost evacuați. E important de menționat că, din primele informații, nu s-au înregistrat victime.

Pompierii acționează la fața locului, pentru a stinge incendiul. La momentul de faţă, incendiul este localizat.

Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la locul incidentului, și făcute publice de presa locală, incendiul a produs o degajare semnificativă de fum.

author avatar
Andrei Coman