AcasăSOCIALPanică într-un bloc din țară, în urma unei explozii într-un apartament. Salvatorii...

Panică într-un bloc din țară, în urma unei explozii într-un apartament. Salvatorii au intervenit la fața locului/12 oameni, evacuați

(sursa foto: Facebook)

Un incident ce a avut loc luni într-un bloc din Fieni, județul Dâmbovița, a sunat mobilizarea în rândul pompierilor. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, 12 oameni fiind evacuați dintr-un bloc din localitate, ca urmare a producerii unei deflagrații într-unul dintre apartamentele din imobil.

Din câte au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița, a fost vorba despre o explozie ce a avut loc într-un apartament dintr-un bloc de din Fieni, deflagrația nefiind urmată de un incendiu. S-a mai aflat că o persoană a primit îngrijiri medicale la fața locului, de la un echipaj SMURD, 12 locatari din bloc fiind evacuați în urma incidentului. Nu se cunosc deocamdată mai multe detalii despre starea persoanei care a avut de suferit de pe urma acestei situații nefericite.

Primele precizări de la ISU

Intervenţie în urma unei explozii într-un apartament în oraşul Fieni, str. Republicii. La locul evenimentului pompierii au constatat că în urma exploziei a fost afectat apartamentul unde s-a produs deflagraţia şi un apartament vecin.

Explozia nu a fost urmată de un incendiu. În urma evenimentului, o persoană, conştientă primeşte îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. Au fost evacuate 12 persoane din blocul unde se află apartamentul afectat”, a transmis ISU Dâmboviţa, conform agerpres.ro.

După ce a fost dată alerta, la fața locului au ajuns trei autospeciale de stingere ale pompierilor, dar și un echipaj SMURD şi unul de descarcerare.

Cauzele care au dus la producerea exploziei din apartament nu sunt deocamdată cunoscute, cel mai probabil aceste aspecte urmând să fie stabilite în cadrul uneor verificări pe care le vor face specialiștii aflați la fața locului.

Pompierii giurgiuveni au intervenit pentru a stinge un incendiu la o casă din Popești

În urmă cu două săptămâni, mai exact în dimineața zilei de 14 noiembrie, pompierii giurgiuveni au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la nivelul acoperișului casei unei familii din localitatea Popești. Proprietarii au pus mâna pe telefon și au anunțat pompierii. „Proprietarii au simțit miros de fum și au constatat faptul că ardea în apropierea coșului, existând riscul ca incendiul să se extindă. Aceștia au sunat la 112 și au cerut ajutorul pompierilor.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o cisternă.

Incendiul a fost stins după aproximativ două ore. A ars acoperișul casei pe o suprafață de circa 10 mp și s-a deteriorat peretele”, au transmis, la acea dată, reprezentanții ISU Giurgiu. Conform sursei citate, cel mai probabil incendiul s-ar fi produs din cauza coșului de fum deteriorat.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger