AcasăSOCIALPanică în urma unui incendiu într-o garsonieră. Bărbat salvat de pompieri de...

Panică în urma unui incendiu într-o garsonieră. Bărbat salvat de pompieri de pe bloc – FOTO

(sursa foto: ISU Giurgiu)

Au fost momente de spaimă pentru locatarii unui imobil dintr-un Giurgiu, după ce într-o garsonieră a izbucnit un incendiu, care a generat fum. Pompierii au înălțat autoscara pentru a ajunge la un bărbat care s-a refugiat pe acoperișul blocului.

Flăcările au afectat o garsonieră situată la etajul patru al unui bloc din cartierul giurgivean Istru. Totul s-a întâmplat miercuri seară. Pompierii au intervenit la fața locului, cu autospeciale cu apă și spumă, pentru a stinge incendiul.

(sursa foto: ISU Giurgiu)

Totodată, a ajuns în zonă și o autospecială pentru intervenție la înălțime, pe care pompierii au folosit-o pentru a ajunge la un bărbat de 53 de ani. Conform ISU Giurgiu, acesta „a urcat pe bloc după ce a deschis trapa de acces către acoperiș și nu a mai putut coborî din cauza fumului dens”.

O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale de la SAJ

(sursa foto: ISU Giurgiu)

De asemenea, s-a aflat că o locatară de la același etaj, în vârstă de 55 de ani, a ajuns în grija cadrelor medicale de la salvare. Femeia a reușit să coboare, însă a fost intoxicată cu fum, astfel că a primit potrivit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ, potrivit ISU. Alte nouă persoane au ieșit singure din bloc.

S-a aflat că două pisici au sfârșit în urma acestui incendiu. Iar din primele estimări, pagubele materiale produse de foc în respectiva garsonieră sunt însemnate. „Proprietarii garsonierei nu se aflau la domiciliu în momentul în care a izbucnit incendiul. Din nefericire, cele două pisici pe care aceștia le aveau au fost surprinse de flăcări și nu au mai putut fi salvate. Garsoniera a fost afectată în proporție de aproximativ 80%”, au mai anunțat cei de la ISU Giurgiu.

Se pare că incendiul ar fi izbucnit în urma unui scurtcircuit.

174 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger