AcasăSOCIALPandemia revine "în forţă" în România! Masca de protecţie, din nou obligatorie...

Pandemia revine „în forţă” în România! Masca de protecţie, din nou obligatorie pe străzile patriei!

oameni-cu-mascaPandemia revine "în forţă" în România! Masca de protecţie, din nou obligatorie pe străzile patriei!

Judeţul Braşov va reintroduce portul obligatoriu al măştii de protecţie, în spaţiul public. Cel puţin, aşa a anunţat prefectul Braşovului, Mihai Cătălin Văsii.

El a zis că purtarea obligatorie a măştii de protecţie va fi reintrodusă în zonele cu potenţial de aglomerare din localităţi şi pe o rază de 100 de metri în jurul şcolilor.

Măsuri dure pentru HoReCa, din nou?

În această săptămână, voi propune Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă actualizarea zonelor cu potenţial de aglomerare din localităţile judeţului, declarate ca atare de comitetele locale pentru situaţii de urgenţă, zone în care purtarea măştii de protecţie este obligatorie şi, de asemenea, reinstituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie pe o rază de 100 de metri în jurul perimetrului exterior al unităţilor de învăţământ, dat fiind că începe şcoala.

Tot în această săptămână, cel mai probabil vineri, voi convoca o şedinţă cu reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi Poliţiei Locale, pentru a reitera necesitatea unor acţiuni riguroase de control al respectării măsurilor de protecţie sanitară”, a declarat prefectul Braşovului, cu ocazia unei întâlniri cu reprezentanţii mediului HoReCa din judeţ.

Va continua campania de vaccinare

În plus, acesta a menţionat că trebuie să continue campania de vaccinare: “Noi nu depunem armele”.

Evident, noi nu depunem armele, ci vom continua campania de vaccinare şi în cele 13 centre de vaccinare deschise în judeţ, şi în cabinetele medicilor de familie, şi la agenţii economici care solicită vaccinarea angajaţilor, precum şi în cadrul unor evenimente.

Vaccinarea este, alături, bineînţeles, de respectarea măsurilor de protecţie sanitară, cea mai eficientă cale de a opri răspândirea virusului”, a afirmat prefectul judeţului Braşov.

author avatar
Andrei Ștefan
763 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai progresistilor tampiti de la Brasov, toti rad de voi si cu kurul, bai kurkubeistilor ametiti, habar nu aveti pe ce lume traiti, bai adoratorilor lui satan !! CIne drakul credeti voi ca va mai umbla cu carpa aia pe fata, bai ordinarilor criminali ce sunteti, virusul vostru chinezesc ezista numai in auschwitz-urile voastre numite spitale, toate testele alea ale voastre sunt manarite, voi faceti ca Plandemia sa existe, toti stiu ca Agenda 2030 este bine si sanatoasa, asa ca totul se va termina cu un frumos macel mondial !! Puteti sa va ascundeti cu toti miliardarii lumii in toate bunkarele voastre din NZ, ca acolo veti da cu totii coltul, odata pornit iuresul mondial, asa-numita civilizatie umana a celor 7 miliarde de maimute de pe Terra s-a cam terminat, asta a fost, si aia e, bai, scapa cine si care poate !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger