AcasăSOCIALOTRAVA dintr-un aliment din magazinele alimentare. eMag, Selgros Cash&Carry, Carrefour şi Auchan...

OTRAVA dintr-un aliment din magazinele alimentare. eMag, Selgros Cash&Carry, Carrefour şi Auchan au retras deja produsul

alimenteleOTRAVA dintr-un aliment din magazinele alimentare. eMag, Selgros Cash&Carry, Carrefour şi Auchan au retras deja produsul

Veste proastă pentru clineţii care au cumpărat produsul-problemă. De ce? Întrucât s-au descoperit „corpuri străine” în aliment.

În consecinţă, mai mulţi retaileri retrag de pe piaţă un sortiment de biscuiţi cu ovăz fără zahăr după ce a fost descoperită „prezenţa unui corp străin de natură metalică”, potrivit unor anunţuri ale Autorității Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Producătorul biscuiţilor este compania spaniolă Galletas Gullon.

Produsul poate fi returnat în magazine

În cazul în care aţi cumpărat produsul menţionat mai sus, va rugăm să nu îl consumaţi şi să il returnaţi în magazinul de la care l-aţi achiziţionat până pe 18.02.2022, în baza bonului fiscal”, scrie DSVSA în anunţul privind retragerea produsului publicat de compania Firenze Com SRL.

Ce retaileri au retras biscuiţii? Retailerii care au anunţat retragerea de pe piaţă a produsului „Biscuiţi Digestivi cu ovăz fără zahăr adăugat 410g” sunt eMag, Selgros Cash&Carry, Carrefour şi Auchan. Numărul lotului este 30823521.

author avatar
Andrei Ștefan