AcasăSOCIALOmul USR-ului, atac virulent la poporul român: "Asta e o cultură de...

Omul USR-ului, atac virulent la poporul român: „Asta e o cultură de cerșetori. Să mi se dea – moca!”

andrei caramitruOmul USR-ului, atac virulent la poporul român: "Asta e o cultură de cerșetori. Să mi se dea - moca!"

Andrei Caramitru, fostul consilier al liderului USR Dan Barna, susține că a descioperit de ce unii români refuză să se vaccineze. Acesta spune că toți cei care nu vor să se vaccineze sunt proști.

Încerc sa fiu empatic. Sa înțeleg domne – de ce ăștia se lupta contra vaccinului. Lupta lor e totală, sunt pasionați de asta, își risca si viața pentru asta. Care e logica, motivele sociologice, ce o fi.

Si oricât m-am chinuit sa inteleg – tot la aceeași concluzie ajung. Sunt doar foarte foarte proști. O adunătura de imbecili. Atât”, a postat Caramitru.

I-a jignit pe cei care nu acceptă certificatul verde

Omul apropiat de USR consideră că cei care nu sunt de acord cu adoptarea certificatului verde sunt „țărani și analfabeți”.

E normală isteria aberantă de la noi. Problema este de compoziție a poporului. Problemă veche de sute de ani”, a scris Caramitru pe Facebook.

El vine și cu un contraexemplu: Elveția, unde 65% din populație a votat la referendum pentru certificatul verde. Andrei Caramitru a comentat și faptul că bucureștenii sunt nemulțumiți de faptul că trebuie să plătească intrarea la târgul de Crăciun.

Mare scandal că primăria cere 7 lei ca să intri la târgul de Crăciun. Alt scandal – subvenția la căldură – să fie cât mai mare! Primarii de sector sunt înjurați zilnic – anvelopați pe gratis blocul în care am eu apartament! Asta e o cultură de cerșetori. Să mi se dea – moca”, a mai afirmat fostul consilier al lui Dan Barna.

Caramitru a mai zis că virusul i-ar lovi „pe cei mai săraci cu duhul. Cu cât ai mintea mai puțină cu atâta riscul e mai mare. E un virus super-ultra-elitist”.

author avatar
Andrei Ștefan
936 afisari

15 COMENTARII

  1. Cînd cineva „își riscă viața” sigur are anumite pricini. N-ai cum să spui că nu pricepi, e destul să-ntrebi sau să aplecu urechea la ce se plînge lumea. Dar Caramic (de la Boanchiș) a ales, sau a fost forțat, să joace, că joacă precum a jucat taică’su teatru, teatru politic. Nu cred că este atît de dobitoc ca astfel de scorneli să fie ale lui, i se dă temă, rol.

  2. ” … a comentat și FAPTUL CĂbucureștenii sunt nemulțumiți de FAPTUL CĂ… „. Toti repetentii zgârie hârtia la ziar.

  3. Asta incaseaza taxa de la toate biletele de spectacol vandute on line datorita lui tacsu ca mare director fara sa faca nimic si vorbeste de saracia altora?? Munca nu mai imbogateste pe nimeni ba la noi asa cum esti tu!!!

  4. O analizà sumarà a celor publicate de domnul Andrei Caramitru scoate în evidnta sàràcia vocabularului : circa 2oo de cuvinte, ceea ce îl situeazà la nivelul unui adolscent puber certat cu scoala . Improvizatia sa lingvisticà
    pàcàtuieste prin topica altei limbi imprimatà pe limba românà , semn al dezorientàrii de vocabular si al destructuràrii expresiei.
    Despre narcisismul sàu ar fi inutil sà vorbim , domnul Andrei Caramitru si-a construit o statuie din lut si cautà obseiv un adeziv , un lisnt rezistent sà o ridce de la sol .
    Ridicolul nu omoarà! Sànàtate si imunitate acestui domn involuntar hazliu. !

  5. „E un virus supra-ultra-elitist”. Adica loveste…elitele. ” Cu cat ai minte mai putina cu atat e riscul mai mare”. Deci elitele au minte putina. Virusul i-ar lovi pe cei mai saraci cu duhul. Bun. Dar fiind supra-ultra-elitist, inseamna ca elitele sunt sarace cu duhul. Mergand pe acelasi fir logic, daca el, Cacamitru, se chinuie sa inteleaga ceva si nu reuseste, prosti sunt ceilalti. E greu in capul omuletului asta.

  6. Asta se contrazice de la o idee la alta…adica, „cersetorii” de la Targul de Craciun nu stiu ca vaccinul e „moca”?! Blestemul coanei Leana, cu cat sunt mai complexati si mai idioti, cu atat mai avizi de diplome si de recunoastere a „superioritatii” lor! Se spunea de Nicusor (Ceausescu!) ca ar suferi de „prosttata”, cacamitza asta are alte bolesnite…multe, poate n-a fost dorit, poate s-or fi puit ascendentii intre ei…oricum, individul are mari carente… Numai Dumnezeu, dragutzul…

  7. TAC-TU A RUPT FASU CAT A DARAMAT ROMANIA SI TU, PUI DE NAPARCA…ITI PUTE TOT…SPURCATILOR, ASCULTA DRACULUI CUM LATRA TAC-TU LA REVOLUTIE CA SE TRAGE …SE TRAGE…SI NU TRAGEA NIMENI..
    PUI DE CRIMINAL…TE DAI INFLUENCER..
    VEZI CA ULTIMA DATA SCUIPAI PE BISERICA SI L-AI INGROPAT PE TAC-TU….ORICUM ESTI FIUL PLOII FARA TAC-TU…DACA MORI IN SANT SI NU AI ACTELE LA TINE…NU TE STIE NICI MUMA-TA! O PUTOARE CARE LATRA SI NU E BUNA DE NIMIC! SICTIR!

  8. Nu-l înțeleg pe acest caraLITRU. Cum nu ii înțeleg pe toți vaccinistii și vaccinatii. Ești vaccinat simte-te ca ti-a pus dumnezeu tatăl mâna pe …. trompetă și ești cu el la … veșnicie! Nu înțeleg grija altora pentru ăștia care suntem prosti și vrem cu tot înadinsul sa murim. Moare caraLITRU de grija altora cum moare calul de drum lung. E … deștept!!!

  9. Bai Juniorule nazist imputit, speram sa te prinda si pe tine crakalakul chinezesc, tot asa cum la- dat gata si pe nazistul ala de tata-to, bai ordinarule de rahat !! Mananci kakat toata ziua, toti stiu ca te-ai vaxinat in cap cu placebo, adica vaxinarile care se termina cu seria 1, ca doar nu o sa fii prost sa ajungi cobai si tu, sa iei cele cu seria 3, ca alea te teriman pe bune, bai kakanarule de 3 lei !! Avem tot timpul din lume sa ne uitam cum toti vaxxinatii in cap o sa dea coltul, acum ca au toate sansele sa prinda noua arma biologica lansata de elitele globaliste in Afrika cea democrata !! Ha ha ha 🙂 Sa nu uiti sa te speli pe creier in fiecare zi cu Dero, ca numai asta ti se potiveste, la cat de idiot util esti !! Vezi, bai Juniorule nazist, in Iad nu o sa ai vila, ci numai furkulita !! Ha ha ha 🙂 Toti rad de tine, bai kakatule cu ochi !!

  10. Caramitru a mai zis că virusul i-ar lovi „pe cei mai săraci cu duhul. Cu cât ai mintea mai puțină cu atâta riscul e mai mare. E un virus super-ultra-elitist”.
    Nimeni nu-l putea descrie mai bine decat a facut-o el.De unde nu e,nici Dumnezeu nu cere.

  11. Un jeg ordinar,traieste in plus naparca ca a furat la greu taksu cand il tinea PSD in brate !

  12. Un jeg ordinar,traieste f bine naparca ca a furat la greu taksu cand il tinea PSD in brate !

  13. HHHUUUOOOOOOOOO derbedeule psihopat ! …firi-al dracului cu ma-ta care te-a fatat ! descreieratule , un glont in cap !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger