AcasăSOCIALO șoferiță a intrat cu tot cu mașină într-un supermarket. S-a oprit...

O șoferiță a intrat cu tot cu mașină într-un supermarket. S-a oprit abia în apropierea caselor- VIDEO

A plecat la cumpărături, doar că nu s-a mai oprit cu mașina în parcarea supermarketului, ci a ajuns cu tot cu autovehiculul în incinta magazinului.

I s-a întâmplat unei șoferițe în vârstă de 77 de ani, miercuri dimineață. Accidentul a avut loc pe DN1, la Ciolpani – Ilfov, adică la aproximativ 30 de kilometri de Capitală. Femeia aflată la volan a avut probleme în momentul în care a vrut să parcheze autoturismul.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime. Astfel că nici șoferița nu a avut de suferit, dar nici alți angajați sau clienți ai supermarketului respectiv, mai ales că mașina a ajuns până în zpna caselor de marcat. Au fost, în schimb, suficiente pagube materiale, din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, la puțin timp după tentativa eșuată de parcare a mașinii.

Ce au arătat verificările

La fața locului au ajuns polițiștii din Snagov, care au făcut cercetările menite să lămurească toate condițiile în care s-a produs accidentul. ”Din primele verificări aceștia au stabilit faptul că la volan se afla o persoană de sex feminin, în vârstă de 77 de ani, care în timp ce parca autoturismul, ar fi apăsat în mod greșit pedala de accelerație în loc de a frana intrând în suprafață vitrată a magazinului”, au transmis polițiștii ilfoveni, potrivit antena3.ro.

Femeia – care nu consumase alcool, din câte a indicat testarea cu aparatura specifică – s-a ales cu o amendă de 580 de lei și cu trei puncte de penalizare.

214 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger