AcasăSOCIALO româncă a DĂRÂMAT mitul plajelor din Thassos: "Plină de mizerii, apă...

O româncă a DĂRÂMAT mitul plajelor din Thassos: „Plină de mizerii, apă tulbure, oameni cu figuri”

thassos

Destinațiile de vacanță din Grecia se numără printre preferinţele românilor, în fiecare vară. Turiştii din ţara noastră au luat cu asalt plajele din străinătate, în special cele de pe insulele grecești.

Autoritățile elene au avut grijă să angajeze, pe plaje, personal din România, pentru o relaţie cât mai bună cu oaspeţii de pe teritorii mioritice.

O româncă s-a simţit precum „castraveții murați într-un borcan”

Problema este că nu toată lumea vede Thassos ca pe un Rai pe Pământ. De exemplu, o româncă a descris experienţa nefericită pe care a avut-o aici. Ea a fost la Marble Beach, o plajă care este în topul preferințelor românilor ce frecventează insula, însă nu i-a plăcut.

Pentru început vreau să vă spun că deși nu intenționam să ajungem la Marble beach, am ajuns printr-o coincidență. Oroareeee într-un cuvânt. O plajă mică, nu știu dacă are 300m..

Plină de mizerii, apă tulbure, oameni cu „figuri” și „embleme”..să le zic așa. Am prins șezlong la ora 9 sus „în deal” pentru că toate erau full, prosop lângă prosop până în apă.

M-am simțit exact ca și castraveții murați într-un borcan, oricum nici nu am rezistat mai mult de 2 ore că am și plecat spre cazare”, a scris femeia pe grupul de Facebook Forum Thassos.

Pe de altă parte, alţi turişti români au descris insula atfel: Thassos, cu ape în nuanțe de smarald și turcoaz, are unele dintre cele mai frumoase plaje exotice, despre care unii români nu au aflat încă. Trebuie să vizitezi în această vară măcar una dintre ele.

author avatar
Andrei Ștefan
2.288 afisari

15 COMENTARII

  1. O româncă , a dărâmat mitul insulei grecești. O altă româncă , acum 2-3 zile dărâma Antalya. Știri de tot căcatul, gata am înțeles plajele noastre sunt beton, hotelurile prepară mâncare expirată de 3 ani. Cele două românce au reușit să întoarcă toți conaționalii pe plajele autohtone. Auzi, o româncă, se șterge la cur cu ea grecul, dar mai ales turcul cu cealaltă româncă.

  2. Bai …o romanca este hartuita in Italia de o italianca geloasa pe frumusetea ei Lucrand la o fabrica italiana ,romanca a suportat hartuirea un an de zile apoi a plecat si a pus totul pe facebook Ce credeti…zeci de romani de acolo din italia supusi si ei arogantei broscarilor nu i-au luat apararea fetei ci italienilor care nici nu vor sa auda de limba romana de puturosi ce suntAsa ca au facut-o pe fata cu ou si cu otet ,exact cum sunt romanii ,o natie spurcata si imbecila care daca au un strain in casa ii da acestuia si nevasta Prostilor!

  3. Dar o mai stiti pe proasta aceea de romanca ramona badescu care venita din italia isi sucea limba imitandu-i pe italieni Pana la urma barbata-su nemaisuportand-o i-a aplicat o corectura si de atunci Ramona noastra si-a revenit NU mai are barzauni in cap

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger