AcasăSOCIALO nouă explozie în România. Cum s-a evitat o tragedie de proporții...

O nouă explozie în România. Cum s-a evitat o tragedie de proporții – VIDEO

explozieO nouă explozie în România. Cum s-a evitat o tragedie de proporții - VIDEO

Un incendiu a izbucnit, joi seară, la un depozit de produse alimentare situat în municipiul Cluj-Napoca. Din primele informații, au ars mai multe cutii cu pufuleți și ciocolată.

Incidentul s-ar fi putut transforma într-o tragedie, în condițiile în care o butelie a explodat chiar în fața pompierilor, în timpul intervenției.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, incendiul s-a manifestat la o hală de aproximativ 300 de metri pătraţi, de pe bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, unde este un depozit de produse alimentare. ISU a intervenit cu 3 autospeciale de stingere, incendiul fiind localizat și lichidat.

În fiecare incendiu există un element de pericol, iar asta s-a văzut clar în timpul intervenției din Cluj-Napoca. Deși focul părea a fi sub control și localizat, la un moment dat a explodat o butelie, la doar câțiva metri de pompierii clujeni. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, scrie monitorulcj.ro.

„La sosirea colegilor hala ardea generalizat iar la scurt timp au explodat 2 butelii. Nu au fost victime , doar pagube materiale. La această intervenție a participat 1 ofițer și 15 subofițeri. Incendiul este localizat și se lucrează la lichidarea ultimelor focare. Cauza probabilă va fi stabilită mâine, deoarece condițiile de vizibilitate noapte nu permit evidențierea unor detalii, probabil relevante”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

author avatar
Andreea Vlad