AcasăSOCIALO nouă anchetă la Galați! A sunat la 112 și a strigat:...

O nouă anchetă la Galați! A sunat la 112 și a strigat: „Criminalilor, daţi-mi drumul”

112O nouă anchetă la Galați! A sunat la 112 și a strigat: „Criminalilor, daţi-mi drumul”

S-a deschis o anchetă la Galați, după ce un bărbat a sunat la 112 și ar fi dat de înțeles că cineva l-a privat de libertate. Polițiștii au intrat în alergă după ce individul a strigat în telefon “Criminalilor, daţi-mi drumul”.

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, apelul la 112 a fost făcut vineri seară, în jurul orei 17.00. Bărbatul a apelat serviciul de urgenţă de pe o cartelă telefonică prepay, operatorul auzindu-l pe acesta ţipând “Criminalilor, daţi-mi drumul!”, după care convorbirea s-a întrerupt.

„S-a încercat, de mai multe ori, contactarea apelantului, dar rezultatul a fost negativ, întrucât telefonul fusese închis.”, a precizat, sâmbătă, IPJ Galaţi, potrivit News.ro.

Ulterior, apelul a fost localizat de către Serviciul de Telecomunicaţii Speciale iar mai multe patrule de poliţie au fost dirijate în zonă, poliţiştii efectuând verificări la societăţile comerciale şi imobilele din zonă.

Apelantul are probleme psihice

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că apelul a fost făcut de un bărbat, de 27 de ani, din comuna Şendreni, care, manifestând o stare de agitaţie psihomotorie, fusese preluat de pe stradă de un echipaj al Ambulanţei, şi condus la Spitalul de Psihiatrie. Apelul telefonic a fost efectuat în aceste împrejurări.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru soluţionarea cauzei. Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.

Vă amintim că este anchetă internă la serviciul de urgență din Galați, după ce, săptămâna trecută, o angajată a Serviciului de Ambulanță Galați este acuzată că a răspuns necuviincios la 112 unei femei care a sunat pentru a anunța dispariția unei fete de 16 ani.

author avatar
Andreea Vlad