AcasăSOCIALO mașină s-a răsturnat pe șosea, în Capitală, în urma unui accident

O mașină s-a răsturnat pe șosea, în Capitală, în urma unui accident

Un accident rutier a avut loc în Capitală, în urma impactului dintre două autoturisme una dintre mașini ajungând să se răstoarne pe șosea.

Accidentul a avut loc într-o intersecție din sectorul 4 din București, în zona Constantin Brâncoveanu, potrivit realitatea.net. Din primele informații, în nefericitul eveniment rutier au fost implicate două mașini, care s-au ciocnit. Ca urmare a impactului, una dintre ele s-a răsturnat.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la salvatori, dar și se la poliție. Mașina a fost repusă pe roți. Conform sursei citate, șoferul a primit îngriji medicale la fața locului, dar a refuzat transportul la spital.

Pe durata intervenției autorităților prezente la fața locului, circulația în zonă a fost oprită. Cauzele care au dus la producerea accidentului rutier urmează să fie lămurite de către polițiștii care fac cercetări în acest sens.

 

Accident pe DN3, în localitatea ilfoveană Pantelimon

Pe de altă parte, marți dimineață, 13 februarie, Centrul Infotrafic al Poliției Române a informat că pe DN 3, la kilometrul 8+500 metri, în localitatea Pantelimon, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier între 3 autoturisme, „din primele verificări fără victime”.

Conform sursei citate, circulația rutieră a fost restricționată pe sensul de mers Pantelimon – Călărași, desfășurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor, valorile de trafic fiind ridicate. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 08:00.

author avatar
Andrei Coman
371 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri