AcasăSOCIALO mașină s-a răsturnat! Doi copii și mama lor au ajuns la...

O mașină s-a răsturnat! Doi copii și mama lor au ajuns la spital. Accidentul, în Ialomița

O mașină s-a răsturnat! Doi copii și mama lor au ajuns la spital. Accidentul, în Ialomița (sursa foto: ISU Ialomița/Facebook)

Au fost momente dificile pentru membrii unei familii, care au avut de suferit ca urmare a unui accident rutier, ce s-a produs la primele ore ale zilei de duminică pe DJ 213, în județul Ialomița. Patru persoane au ajuns în atenția cadrelor medicale, inclusiv doi copii.

Din primele informații furnizate duminică, 20 iunie, din direcția ISU Ialomița, accidentul a avut loc în jurul orei 03.40. Un autoturism în care se aflau doi adulți și doi minori s-a răsturnat în afara suprafeței carosabile. Nedoritul eveniment rutier s-a produs în comuna Gura Ialomiței.

Mai multe echipaje de salvatori – cadre medicale și pompieri deopotrivă – s-au întreptat rapid către zona unde a avut loc accidentul, pentru a le acorda ajutor celor patru persoane rănite.

Șoferul a ales să nu meargă la spital

Copiii și mama lor au fost duși la o unitate spitalicească, în Țăndărei, pentru mai multe investigații de specialitate. Nu și conducătorul auto, despre care s-a aflat că, după ce a fost la rândul său în atenția cadrelor medicale ajunse la locul accidentului, a ales să nu meargă la spital.

”Victimele au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ la locul intervenței.  Mama și cei doi minori, conștienți, cooperanți, neîncarcerați, au fost preluați de echipajele medicale SAJ și transportați la Spitalul Orășenesc Țăndărei pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Șoferul, după ce a fost asistat medical la fața locului, a refuzat să meargă la spital”, au precizat salvatorii de la ISU Ialomița.

Cauzele care au dus la producerea accidentului vor fi stabilite de către polițiști.

85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger