AcasăSOCIALO mașină înmatriculată în Ucraina, în care se aflau și trei copii,...

O mașină înmatriculată în Ucraina, în care se aflau și trei copii, implicată într-un accident în Neamț

O mașină înmatriculată în Ucraina, în care se aflau și trei copii, implicată într-un accident în Neamț (sursa foto: stiri-neamt.ro)

În contextul în care situația din Ucraina continuă să se afle în atenția lumii întregi, iar mulți oameni din această țară au ales să-și părăsească locuințele, căutând refugiu dincolo de granițe, s-a aflat că un autoturism cu număr de înmatriculare ucrainean, în care se aflau adulți, dar și trei copii, a fost implicat într-un accident rutier, sâmbătă dimineață, în județul Neamț.

Totul s-a întâmplat în localitatea nemțeană Dulcești. Din primele infirmații reiese că o femeie a ajuns la spitalul din Roman, pentru mai multe investigații medicale de specialitate.

Chiar prefectul din Neamț, Adrian-Vasile Niţă, a dat detalii despre acest accident rutier în care a fost implicată mașina în care se aflau cele șase persoane, inclusiv trei copii – două fete și un băiețel.

O femeie de 47 de ani a ajuns la spital

„La volanul autoturismului înmatriculat în Ucraina se afla o femeie de 47 de ani. În maşină mai erau un bărbat de 25 de ani, soţia lui în vârstă de 22 de ani şi copiii acestora, o fată de 15 ani, o fată de şapte ani şi un băiat de patru ani.

Momentan, femeia în vârstă de 47 de ani este la Spitalul Municipal din Roman, stabilă hemodinamic, suspectă de fractură antebraţ şi va fi investigată medical. Copiii sunt la Poliţia Roman şi vor fi cazaţi la un hotel din oraş”, a declarat prefectul Niţă, citat de realitatea.net.

Deocamdată nu se cunosc informații cu privire la circumstanțele în care s-a produs acest accident, dar din fotografiile publicate de presa locală se poate observa că autoturismul a fost serios avariat în urma acestui nefericit eveniment rutier.