AcasăSOCIALUPDATE O mașină s-a răsturnat, rănind grav un spectator. Accidentul, la un...

UPDATE O mașină s-a răsturnat, rănind grav un spectator. Accidentul, la un concurs de raliu în Brașov

(sursa foto: autorally.ro)

Cadrele medicale au intervenit de urgență pentru a acorda primul-ajutor unui tânăr spectator rănit în urma unui incident.

Un accident cu urmări grave s-a produs duminică, 27 martie, în cadrul unui concurs de raliu desfășurat în Brașov, potrivit digi24.ro. O mașină s-a răsturnat și a rănit un spectator.

Din primele date venite de la ISU Brașov, e vorba despre un spectator în vârstă de 21 de ani, căruia i se aplică manevre de resuscitare.

„În cadrul competiţiei Promo Rally care se desfăşoară pe ocolitoarea Braşovului, a avut loc un accident rutier, un spectator a fost grav rănit. La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD tip C. Bărbatul în vârstă de 21 ani se află în stop cardio-respirator şi i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, s-a transmis de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, potrivit news.ro.

Cursa, anulată

Au apărut și alte informații în acest caz. „În timpul desfășurării manșelor de calificare, la a doua trecere a perechii RaceBox, conducătorul modelului Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului după linia de sosire, ieșind în decor. Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un cetățean aflat pe margine, în câmpul de alături.

Conducătorul auto este în stare de șoc dar conștient, organizatorul a intervenit în cel mai scurt timp posibil, cu modulele de descarcerare și ambulanță aflate la fața locului, medicii de la fața locului solicitând ajutor și din partea ISU SMURD BRAȘOV. La aceasta oră se efectuează manevrele de resuscitare asupra cetățeanului lovit.

Exprimându-ne că starea acestuia se va îmbunătăți, regretăm cele întâmplate, iar în consecință cursa este anulată” – a transmis biroul de presă al Promo Racing powered by WRT-Parts & TELL Security Systems.

144 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger