AcasăSOCIALO maşină a Poliţiei MAI, implicată într-un nou incident. Un copil de...

O maşină a Poliţiei MAI, implicată într-un nou incident. Un copil de 5 ani ”s-a lovit” de o autospecială, în Bolintin Vale!

politia MAIO maşină a Poliţiei MAI, implicată într-un nou incident. Un copil de 5 ani ”s-a lovit” de o autospecială, în Bolintin Vale!

Un copil de 5 ani care a ieșit în fugă din curte ”s-a lovit” de mașina unui polițist aflat în timpul serviciului în Bolintin Vale, susține poliția română într-un comunicat. Copilul nu a fost rănit, potrivit comunicatului citat. Polițistul a chemat însă o ambulanță pentru a evalua starea copilului.

Polițistul, care are permis in 2007, se deplasa în localitate pentru punerea în executare a unui mandat de aducere emis de Judecătoria Bolintin Vale.

Parchetul anchetează incidentul

Luni, 17 ianuarie a.c., în jurul orei 12.40, în timp ce un agent de poliție din cadrul Poliției Orașului Bolintin Vale, aflat în serviciu, se deplasa cu o autospecială de serviciu pe strada Palanca, din orașul Bolintin Vale, un minor de 5 ani nesupravegheat, a ieșit în fugă din curtea imobilului și s-a lovit de autovehicul aflat în mișcare.

În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a minorului, însă, preventiv, a fost solicitat un echipaj de ambulanță pentru efectuarea de investigații de specialitate. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unitătii de Parchet.

Bolintin Vale, sub lupa poliţiştilor

Polițistul care conducea autospeciala este încadrat în M.A.I. din anul 2012, este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, posedă permis de conducere din anul 2007 și desfășura activități pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale.

În Bolintin Vale a fost dizlocat un dispozitiv de 20 de polițiști și jandarmi din mai multe județe limitrofe după tensiunile dinte localnici și comunitatea de romi apărute după uciderea unui șofer de maxi-taxi.

 

author avatar
Andrei Ștefan