AcasăSOCIALO mașină a Jandarmeriei a căzut într-un șanț. S-a întâmplat în Capitală...

O mașină a Jandarmeriei a căzut într-un șanț. S-a întâmplat în Capitală – VIDEO

O mașină a Jandarmeriei a căzut într-un șanț. S-a întâmplat în Capitală - VIDEO (sursa foto: digi24.ro)

Un autoturism cu inscripțiile Jandarmeriei a ajuns, luni, într-un șanț. S-a întâmplat pe Șoseaua Fundeni, din Capitală.

Mai precis, mașina Jandarmeriei a căzut pe partea dreptă, într-o groapă, într-o zonă în care se făceau lucrări. E important de menționat faptul că s-a aflat că niciunul dintre jandarmii aflați în mașina implicată în acest accident nu a fost rănit. Autovehiculul, în schimb, a suferit avarii.

Rămâne de văzut ce se va stabili în urma cercetărilor menite să stabilească exact condițiile în care a avut loc accidentul.

Primele precizări oficiale

S-au aflat și primele precizări oficiale cu privire la acest incident rutier. „Referitor la accidentul în care a fost implicată o mașină a Jandarmeriei, facem precizarea că aceasta se deplasa pentru executarea unei misiuni în cooperare cu IPJ Ilfov în localitatea Dobroești. Pe strada Fundeni, în dreptul unor lucrări la carosabil, șoferul a pierdut controlul volanului, iar autospeciala a părăsit drumul, derapând cu partea dreaptă în șanțul cu o lățime de aproximativ 1 metru și adânc de peste 1,5 metri.

Imediat, după producerea acestui accident, șoferul autospecialei a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero. Niciunul dintre cei patru jandarmi, aflați în autoturism nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de către lucrătorii de Poliție”, se precizează într-un comunicat al Jandarmeriei, citat de ziare.com.

Grav accident pe DN2, la Costești

Un om și-a pierdut viața, iar alți patru au fost duși la spital, ca urmare a producerii unui accident rutier pe DN 2, în localitatea Costești, județul Buzău, au anunțat, luni, reprezentanții Centrului Infotrafic.

Două autoturisme au fost implicate în accidentul de pe DN2. Cauzele care au dus la producerea acestui eveniment rutier vor fi stabilite de către polițiștii care au făcut o anchetă în acest sens.

Ca urmare a producerii acestui accident, circulația rutieră în zonă a fost afectată temporar.

332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger