AcasăSOCIALO mașină a intrat într-un cap de pod. 9 oameni, inclusiv un...

O mașină a intrat într-un cap de pod. 9 oameni, inclusiv un bebeluș, au ajuns în grija medicilor

O mașină a intrat într-un cap de pod. 9 oameni, inclusiv un bebeluș, au ajuns în grija medicilor (sursa foto: oradesibiu.ro)

Salvatorii au intervenit, marți seară, la locul unui accident, pentru a acorda îngrijiri victimelor. Nouă oameni au ajuns în grija cadrelor medicale.

Toate cele nouă persoane, între acestea patru copii, se aflau într-un singur autoturism, potrivit Agerpres. Și au fost rănite după ce mașina a intrat într-un cap de pod. Accidentul a avut loc în Piaţa Andrei Şaguna, din orașul Mediaș, județul Sibiu.

La fața locului au intervenit pompierii militari, care au folosit echipamentul de descarcerare, după ce conducătorul auto a rămas încarcerat, în urma impactului. „Din evenimentul rutier au rezultat 9 victime dintre care 4 minori. O persoană de sex masculin (şoferul) de aproximativ 69 de ani a fost descarcerat de echipajul de pompieri militari, conştient şi cooperant.

La faţa locului au fost evaluate medical şi s-au acordat îngrijiri medicale pentru 9 persoane dintre care 4 minori (3 minori şi 1 bebeluş de câteva luni) şi 5 adulţi (2 femei şi 3 bărbaţi)”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Copil dus la UPU Sibiu, cu un traumatism deschis de femur

După ce au fost în grija salvatorilor ajunși la locul accidentului, răniții au fost duși la spital. „Toate persoanele implicate au fost transportate la CPU Mediaş, conştiente şi policontuzionate. Dintre aceştia un minor de circa 11 ani a fost transportat la UPU Sibiu cu un traumatism deschis de femur”, conform aceleiași surse.

Polițiștii urmează să stabilească, în cadrul unor cercetări, condițiile exacte în care a avut loc acest accident.

Mai mulți oameni răniți în urma unor accidente ce au avut loc marți

În cursul zilei de marți, 4 ianuarie, un om a fost rănit, în urma unui accident ce a avut loc pe DN 1 F Cluj-Napoca – Nădășelu, pe raza localității clujene Baciu, potrivit Centrului Infotrafic. Trei autovehicule au fost implicate în acest eveniment rutier.

Și tot marți, alte trei autoturisme au fost implicate într-un accident în județul Brăila. Conform Infotrafic, patru oameni au fost răniți și au fost duși la spital, pentru a primi îngrijiri medicale, în urma unui accident produs pe DN 2B, la ieșire din municipiul Brăila către localitatea Făurei.

93 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asadar avem un premium german…pare 5….nu fac reclama…v-am spus…tractiune spate….abs esp epd asr…la misto…merge treaba…unsa…tun…laser…si 9 sufletele…pateu carne mici gratar ficatei…maruntaie..dintisori…oscioare…carnita…sange…oseminte…maduva…creieras pane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger