AcasăSOCIALO mașină a fost lovită de tren! Un bărbat și un copil,...

O mașină a fost lovită de tren! Un bărbat și un copil, în grija medicilor. Unde s-a produs accidentul

O mașină a fost lovită de tren! Un bărbat și un copil, în grija medicilor. Unde s-a produs accidentul (sursa foto: svnews.ro)

Salvatorii suceveni s-au îndreptat cât au putut de repede pentru a interveni în ajutorul a două persoane, care au avut de suferit după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren care circula pe ruta Putna-Suceava.

Totul s-a întâmplat miercuri în localitatea Bivolărie.

În urma acestui accident s-a aflat că au fost rănite două persoane. E vorba despre un copil de 11 ani și un tânăr în vârstă de 36 de ani, din câte a transmis Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit Agerpres. Ambii au fost duși la spitalul din Rădăuți, pentru a primi mai multe îngrijiri de specialitate.

De altfel, la fața locului au ajuns atât pompierii militari, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, cât și un echipaj de la Ambulanța Suceava.

Oamenii legii urmează să facă cercetări la fața locului, pentru a se stabili condițiile în care a avut loc accidentul.

Accident pe DN65, în Olt

Din păcate, acesta nu a fost singurul incident produs în această zi de 13 octombrie, care să făcă necesară prezența salvatorilor. În cursul dimineții de miercuri, Centrul Infotrafic a anunțat că două autoturisme au fost implicate într-un accident ce a avut loc pe DN 65 Slatina – Craiova, localitatea Găneasa, din județul Olt. ”O persoană a fost rănită, fiind efectuate operațiuni pentru descarcerare”, conform sursei citate.

Ca urmare a acestui nefericit eveniment rutier, circulaţia rutieră în zonă a fost afectată temporar, fiind blocată, pentru o perioadă de timp, pe ambele sensuri de mers.

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger