AcasăSOCIALO camionetă de curierat a luat foc pe Centura Capitalei. Imagini cu...

O camionetă de curierat a luat foc pe Centura Capitalei. Imagini cu duba afectată de flăcări – VIDEO

Un incident s-a produs miercuri seară, pe şoseaua de centură a Capitalei. O camionetă a unei firme de curierat a fost cuprinsă de un incendiu.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 19, între localitățile Tunari și Otopeni. Echipele de intervenție au reușit să stingă rapid flăcările, potrivit stirileprotv.ro, însă traficul în zonă a fost îngreunat și s-a desfășurat pe o singură bandă.

E important de menționat că nu au existat victime în urma acestui incident. Nu se știe încă exact de la ce anume a izbucnit incendiul, dar aceste aspecte urmează să fie lămurite de către specialiști. Din imaginile surprinse la fața locului se poate observa că au fost flăcări puternice care au cuprins partea din față a dubei.

Dubița a luat foc în mers

Din câte a anunțat Centrul Infotrafic, miercuri seară, 25 ianuarie, autoutilitara de curierat „a luat foc în timpul deplasării, șoferul reușind să se autoevacueze”, nefiind alte persoane rănite.

Incidentul de pe șoseaua de Centură a Capitalei s-a produs între localitățile ilfovene Tunari și Otopeni. După izbucnirea incendiului la duba respectivă, traficul rutier a fost oprit pe sensul de mers către Otopeni, circulându-se îngreunat, pe celălalt fir.

author avatar
Andrei Coman
299 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri