AcasăSOCIALNu vor uita prea curând ce au pățit! Cum s-a transformat într-un...

Nu vor uita prea curând ce au pățit! Cum s-a transformat într-un coșmar concediul unor români în Grecia: „Mi-au spus că…”

Nici bine nu începuse concediul în Grecia pentru o familie de români, că vacanța a și luat o turnură dintre cele mai nefericite. Concediul mult-așteptat le-a adus mari bătăi de cap conaționalilor, la doar o zi după ce apucaseră să se bucure că au ajuns în vacanță. Planurile de relaxare și voie bună le-au fost schimbate într-o clipă din cauza unor hoți.

Mașina românilor le-a fost spartă, oamenii rămânând nu doar fără bani, ci și fără acte.

Femeia a povestit că și-au pus lucrurile într-o geantă mică, ascunsă sub un scaun din mașină. Cel mai probabil, au crezut că măsura va fi suficientă. Doar că gestul, făcut din precauție, nu s-a dovedit a fi fost destul pentru a evita neplăcerile.

Citiți și: Au mâncat cu poftă la o tavernă în Grecia. Când a venit nota de plată, ŞOC pentru români! Au regretat fiecare înghiţitură

Mergeţi în vacanţă în Grecia, în Thassos? Iată sfatul ce vă poate salva viaţa!

Gentuța de sub scaun

Timp de câteva ore, românca a fost să mănânce masa de prânz și a lăsat mașina nesupravegheată într-o parcare din apropiere, potrivit digi24.ro. Din păcate, în tot acest timp hoții au spart geamul autoturismului și au pus mâna pe tot ce au prins.

„Ne-am dus către mașină și am găsit-o spartă. Erau foarte multe cioburi în mașină. Și geanta, repet, era sub scaun, în spate, o gentuță mică, în care erau pașapoartele, un portofel cu buletinul, cardurile și permisul meu”, a povestit turista româncă, potrivit sursei citate.

Pusă în fața acestei situații cu totul nedorite, rămasă fără bunuri și acte, femeia a sesizat poliția. Iar oamenii legii ar fi sfătuit-o să caute documentele prin apropiere, prin locuri în care hoții s-ar fi putut descotorosi de ele.

Turistă: Mi-au spus că sunt foarte multe cazuri, un milion pe sezon!

Femeia a povestit și ce a urmat după acest incident. „Am dat o declarație și mi-a dat un document cu care pot să ajung acasă, să trec vama. Atât!

Mi-au spus că sunt un milion de cazuri, sunt foarte multe cazuri, un milion pe sezon!”, a mai dezvăluit turista păgubită în vacanța pe care abia ce-o începuse în afara țării.

author avatar
Andrei Coman
861 afisari

15 COMENTARII

  1. Pt. idioate ca asta un sfat. Totdeauna actele; C.I.,Pasaport se tin in buzunar, si banii cash la fel. In buzunar la piept daca se poate. Nu-i lasi in camera de hotel sau in masina. Ca altfel o iei in gura! De la hotzi. Pt. bugetarii care tin banii intr-o gentutza ,,supt scaune”, le recomand minim 3/4 doze de vaxin , si sa tina banii pe maai departe in masina.

  2. Ce înseamnă…”ne supravegheată „?…o parcase în pădure?…să fie sigură ca tot de români a fost furată…

    • Saracii astia au Dacia Logan. In afara de negri si albanezi , nimeni nu se atinge de asa ”masina”.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri