AcasăSOCIALNoua politică a UE. Copii confiscați de stat, pe motiv de atașament...

Noua politică a UE. Copii confiscați de stat, pe motiv de atașament ”excesiv” față de mame

A-ți iubi părinții a devenit deja o crimă în țările Uniunii Europene. Astfel, s-a ajuns ca statul să smulgă copiii din sânul familiilor și să-i închidă în centre sociale, pe motiv de atașament excesiv față de mame. Acțiunile de confiscare a copiilor s-au înmulțit și s-au extins în tot mai multe state din UE, aceasta fiind noua politică a Uniunii Europene, la care, iată, va adera și România, prin controversatul Observator al copilului, prevăzut ca jalon în PNRR.

Comisia de Petiții a Parlamentului European a fost implicată, miercuri, într-un scandal uriaș, după ce eurodeputații au respins un raport împotriva politicii abuzive a Germaniei de confiscare a copiilor din sânul familiilor. Raportul ar fi putut avea o putere semnificativă asupra statului german, care ar fi fost obligat să returneze copiii familiilor, ne spune Marius Tudor, consilier în Parlamentul European. Unul dintre motivele pentru care copiii au fost luați din familie a fost ”un atașament excesiv față de mamă”, pentru că în Germania lucrul acesta ar fi împotriva siguranței copilului.

”La școală copilul spunea că-și iubește mama, că îi este dor de mama, că vrea să stea cu mama și atunci Protecția Copilului a intervenit. Este și cazul unei românce din Germania, căreia i-au luat fetița și au instituționalizat-o pentru că fetița și-a exprimat iubirea față de mamă în mediul școlar. De doi ani fetița a fost luată de la mamă și de la tată, iar patru luni de zile mama, săraca, nu a avut drept nici să-și viziteze copilul în centrul ăla social. Acum o poate vizita doar periodic, dar statul german nu are de gând să-i dea copilul înapoi. În Germania este prevăzut în legislație că și statul are drepturi asupra copilului pentru că îi oferă acces gratuit la educație și la alte servicii publice”, ne-a declarat Marius Tudor, consilier în Parlamentul European.

România se aliniază

Ceea ce s-a întâmplat în Parlamentul European cu acest vot este incredibil, pentru că majoritatea eurodeputaților sunt părinți, ne spune consilierul Marius Tudor. Acesta arată că politica de abuzuri ale statelor împotriva părinților există deja în Austria, în Germania, în statele nordice și acum se pare că, prin acest Observator al copilului din România, care este jalon în PNRR, se încearcă abordarea asta și la noi în țară.

”Sub pretextul prevenției, majoritatea copiilor din România sunt expuși riscului de separare de familie, pentru că mulți români sunt săraci, mulți sunt plecați în străinătate, cu sau fără copii. Există un articol în proiectul de lege al Observatorului copilului conform căruia, dacă copilul a emigrat pe o perioadă mai mare de un an, poate fi separat de familie. Păi dacă tu, stat, nu ai fost în stare să scoți din sărăcie copiii României, vii acum să dai o lege prin care să mi-i iei? Păi de ce? Te-ai chinuit tu cu ei? I-ai îmbrăcat tu, i-ai încălțat tu? Sau ai tu resurse financiare îndeajuns de multe să ai grijă de ei, când zeci de ani nu ai putut s-o faci? Ei, de fapt, urmează doar niște ordine. La inițiativa unui eurodeputat de la USR, acum Reper, anul trecut a fost adoptată la nivelul UE garanția pentru copii. În această garanție se regăsește și abordarea asta a Observatorului copiilor, în care toți copiii aflați în diferite situații dificile sunt băgați într-o bază de date”, ne-a precizat consilierul Marius Tudor.

Fecioara Maria, reprezentată de un bărbat

Direcția dată din 2019 în Parlamentul European este de uniformizare pentru absolut tot, fără să mai conteze valoarea familiei și valoarea credinței, susține consilierul Marius Tudor.  ”Reprezentantul comunității LGBT din Parlamentul European s-a pozat în Fecioara Maria, care era reprezentată, astfel, de un bărbat cu părul lung și cu barbă, atât de departe s-a ajuns. Este o jignire, o ofensă imensă. Și pe domnul nostru Isus Hristos l-au pus în fașă copil de culoare. Eu înțeleg că trebuie să existe egalitate, dar asta nu înseamnă ca, prin anumite acțiuni, să-mi subminezi mie credința”, a mai afirmat Marius Tudor, consilier în Parlamentul European.

12.085 afisari

37 COMENTARII

  • Arme !
   Procurati-va arme, pe orice cai !
   TREBUIE SA NE AUTOAPARAM !!!
   CIND VOR INCEPE SA CADA CA MUSTELE AGENTII GUVERNELOR CRIMINALE, SE VOR TREZI !

 1. Asa trebuie facut…sa le fie frica…sa le fie frica lor,nu noua…si poate in acast fel se trezesc si romanii…

 2. Toate ca toate,dar sa iti ia copii ca sunt atasati de mama sau de familie…este de neimaginat…eu sper ca sa fie mai usor sa iei puii unei leoaice,decat copii nostri….

 3. Da asta e practica comuna in germania si in general in toate tarile nordice. se considera ca atasamentul prea mare al copilului fata de parinti ii poate afecta dezvoltarea si in viata de adult nu va fi independent. In realitate se incearca distrugerea familiei si instrainarea copilului de ea pentru a preveni transmiterea obiceiurilor si traditiilor.

  • Ei nu vad psihologia copiilor care deja sunt institutionalizati? Pai mai rau le faci daca ii bagi acolo, mai ales daca au deja parinti. Cu ce psihologi s-au consultat pentru astfel de program? Cu niciunul, nu? Si de asemenea, nu vad ce greu le este copiilor institutionalizati, care au 18 ani, sa se reintegreze in societate?

 4. Aceasta UE, este sanatoasa la cap ?
  De la nemți , nu am asteptari, astia SI acum se cred superiori, dar restul ?
  Ce se intampla este de Doamne ferestre !

 5. Daca ăstia au luat-o razna noi ce mai căutam printre ei ?! Parca suntem hipnotizati de cobră si paralizati la minte!RO-EXIT,RO-EXIT,RO-EXIT! Ba mai si vrem sa facem Pastile odata cu ei ! Sa ne fie RUSINE ca nu am iesit inca din milocul lor !

 6. dupa ce au vandut tot, ne vand si pe noi si copii nostrii numai sa nu isi piarda privilegiile.

 7. Uraaaaa……..ce bine ca nu mai sunt copil ca si eu eram in situatia asta !!!!!Am scapat de dracii astia !!!!

 8. INITIATIVA LEGISLATIVA POATE FI PLASATA OLIGROFENILOR SI DE CATRE mustaciosul TIRIAC el are experienta in domeniu cu ORFELINATUL DE LA CODLEA de unde au disparut toti copii ,iar ancheta BARONESEI NICHOLSON S-A STINS FARA REZULTAT …………………..DIN CAUZE MIZERABILE…………..

 9. Foarte bine! La votul din noiembrie 2019 românii trebuiau să gândească, nu să doarmă. Acum să se bucure.

 10. Ei nu vad psihologia copiilor care deja sunt institutionalizati? Pai mai rau le faci daca ii bagi acolo, mai ales daca au deja parinti. Cu ce psihologi s-au consultat pentru astfel de program? Cu niciunul, nu? Si de asemenea, nu vad ce greu le este copiilor institutionalizati, care au 18 ani, sa se reintegreze in societate?

 11. Numa niste drogati puteau sa propuna asa ceva.
  Ar fi afectata si psihologia parintilor care MERG LA SERVICIU, deci va fi afectata si forta de munca!
  PSIHOPATILOR, nu trebuie sa fii psiholog ca sa stii asta.

 12. Domnule Marius Tudor, va felicit pentru tot ceea ce faceti. Va admir pentru puterea de a va fi ridicat, ca si mine, din glodul istoriei, umilintei si nedreptatilor sociale romanesti. Ii detest pe cei care va urasc, in loc sa va respecte, pe toti nemernicii care va reproseaza etnicitatea. Sa fiti mandru, pentru ca sunteti cu mult peste ei. Va urmaresc de mai mult timp si va spun ca m-ar incanta prietenia cu dumneavoastra. Sa fiti sanatos. Etnicul roman, Prof. Univ. Dr. Gheorghe RUXANDA, Facultatea de Cibernetica – ASE Bucuresti

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Sentinel înlocuiește Minuteman. America pompează miliarde de dolari pentru mondernizarea rachetelor nucleare

Centrele de control pentru rachetele balistice nucleare intercontinentale ale Americii au un fel de aspect retro din anii 1980, cu panouri de calcul  și...

Occidentul se înșeală cu privire la economia Chinei! Zvonurile unui colaps iminent – doar zvonuri

Dacă deschideți un ziar de afaceri occidental, probabil că veți ajunge la concluzia că economia chineză merge prost, sau poate chiar este pe punctul...