Cauta

Nou protest în Piața Victoriei. Motivul pentru care au ieșit oamenii în fața Guvernului (VIDEO)

Mai multe zeci de persoane au venit, sâmbătă după-amiază, în scuarul din fața Palatului Victoria.

Oamenii au avut pancarte, cu mesaje precum „Klaus Iohannis demisia”, „Respectați dreptul la viață”, „Respectați dreptul la muncă”. Și au ieșit în stradă pentru a protesta – pașnic – față de anunțata intenție a oficialilor de a prelungi starea de alertă la nivel național. Pe scurt, oamenii ar vrea să se ridice cât mai repede restricțiile impuse de autorități ca urmare a problemelor generate de noul coronavirus.

Printre participanții la adunarea publică de sâmbătă s-a numărat și afaceristul Viorel Cataramă, cel care a și anunțat, de altfel, încă de zilele trecute intenția Mișcării Patrioților Români de a organiza o astfel de manifestare. Și care, după cum mulți își amintesc, a mers de bunăvoie – săptămânile trecute – să îmbrățișeze o persoană confirmată cu noul coronavirus, în Ialomița, pentru a demonstra punctul de vedere pe tema COVID-19. (DETALII AICI) „Patrioți români! Veniți sâmbătă la ora 17.00 în Piața Victoriei să protestăm împotriva prelungirii stării de alertă! Să luptam pentru menținerea drepturilor și libertăților noastre fundamentale, pentru dreptul la muncă și la o viață normală. Să luptăm pentru semenii noștri care suferă în fața spitalelor pentru că nu sunt bolnavi de Covid, pentru milioanele de români care au sărăcit ca urmare a măsurilor aberante luate de autoritățile române în disprețul legii și al realității.”, postase Cataramă pe Facebook, înaintea protestului.

Cataramă a venit cu o portavoce și s-a adresat la un moment dat oamenilor veniți în Piața Victoriei.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version