AcasăSOCIALNou protest în Piața Victoriei. Motivul pentru care au ieșit oamenii în...

Nou protest în Piața Victoriei. Motivul pentru care au ieșit oamenii în fața Guvernului (VIDEO)

Mai multe zeci de persoane au venit, sâmbătă după-amiază, în scuarul din fața Palatului Victoria.

Oamenii au avut pancarte, cu mesaje precum „Klaus Iohannis demisia”, „Respectați dreptul la viață”, „Respectați dreptul la muncă”. Și au ieșit în stradă pentru a protesta – pașnic – față de anunțata intenție a oficialilor de a prelungi starea de alertă la nivel național. Pe scurt, oamenii ar vrea să se ridice cât mai repede restricțiile impuse de autorități ca urmare a problemelor generate de noul coronavirus.

Printre participanții la adunarea publică de sâmbătă s-a numărat și afaceristul Viorel Cataramă, cel care a și anunțat, de altfel, încă de zilele trecute intenția Mișcării Patrioților Români de a organiza o astfel de manifestare. Și care, după cum mulți își amintesc, a mers de bunăvoie – săptămânile trecute – să îmbrățișeze o persoană confirmată cu noul coronavirus, în Ialomița, pentru a demonstra punctul de vedere pe tema COVID-19. (DETALII AICI) „Patrioți români! Veniți sâmbătă la ora 17.00 în Piața Victoriei să protestăm împotriva prelungirii stării de alertă! Să luptam pentru menținerea drepturilor și libertăților noastre fundamentale, pentru dreptul la muncă și la o viață normală. Să luptăm pentru semenii noștri care suferă în fața spitalelor pentru că nu sunt bolnavi de Covid, pentru milioanele de români care au sărăcit ca urmare a măsurilor aberante luate de autoritățile române în disprețul legii și al realității.”, postase Cataramă pe Facebook, înaintea protestului.

Cataramă a venit cu o portavoce și s-a adresat la un moment dat oamenilor veniți în Piața Victoriei.

579 afisari

4 COMENTARII

  1. IN strada toata lumea ! toti din guvern sa fie dati jossssssssssssssssssss! oligofreniiiiiiiiiiiiiiii josssssssssssssssssssss! la beci cu ei !

    • De acord,dar nu-s de acord ca unul care a furat bani de la popor prin manevra SAFI,sa confiște nemulțumirile populatiei,cind acum un an îl îndemna pe werner sa faca orice sa darîme guv.psd (ales de români legal) prin orice mijloace,ceea ce klaun a facut,iar acum vedem rezultatul! Un ciolacu CAL TROIAN în PSD,care va distruge acest partid.O asemenea slugarnicie față de președinte n-am mai vzt de pe timpul lui ceaușescu!

  2. Ar cam trebui sa se gandeasca lumea…tara e condusa de unul care nu stie ce inseamna sa cresti un copil…in GCS mai e unul care e neinsurat…stiti voi care…si e mare specialist…apreciat de toti…

    Oare, ne-am tampit cu totii? Chiar suntem orbi si nu vedem adevarul?
    Au aparut multe cazuri ieri si ayi pt. ca s-au facut 11.000 de teste. De regula se faceau 5-6000, uneori 2-3000. De aia au aparut 238, 275 cazuri. Daca se faceau 5-6000 probabil erau 130-140 cazuri…teoria probabilitatilor. Are cineva interes sa fie multe cazuri acum cand se vehiculeaza prelungirea starii de alerta? Oare, cine?

  3. Care VIRUS? …Ce virusssssssssss? mai lasa-ne nene cu virusul tau !…uite-te aici : Sute de persoane bolnave de cancer stau la cozi în aşteptarea triajului epidemiologic….Aproximativ 500 de pacienţi cu cancer s-au aşezat la coadă, la institutul oncologic din Cluj, în aşteptarea trierii epidemiologice. Aceasta este obligatorie, iar pacienţii nu-i pot primi tratamentul pentru cancer până nu trec prin acest triaj! …lumea moare de cancer nu de virusul inventat de voi criminali si securistiiiiiiiiiiiiiiiii! …plecati de la guvernareeeeeeeeeeeeee! nu sunte-ti in stare de nimic ! ..omoriti lumea nemernicilorrrrrrrrrrrrrr!..jigodiilor nenernice !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger