AcasăSOCIALNou protest în Piața Victoriei! Jandarmii, în alertă. Premierul Orban reacționează: „Se...

Nou protest în Piața Victoriei! Jandarmii, în alertă. Premierul Orban reacționează: „Se pun în pericol”

miting

Legea carantinării scoate românii în stradă. Un protest fără mască s-a anunțat, pentru duminică seară, în Piața Victoriei. Chemarea la manifestație a devenit virală, fiind răspândită rapid pe rețelele de socializare.

Iată mesajul care a circulat sâmbătă pe social media: „Pentru mâine, Duminică 12.07.2020 s-a organizat la Bucuresti, în Piata Victoriei, ora 18, un miting autorizat de protest, împotriva Legii care prevede carantina obligatorie, internarea si izolarea forțată pe motiv de epidemie sau orice alt pretex invocat.
Participarea noastra la acest miting este o șansă unică pentru a împiedica această Lege de dictatură sanitară!
Vă rugăm să gasiți forme de transport si anuntati rude, prieteni, cunoscuți, si pe toți cei apropiați care pot merge, din orice loc din țară.
Libertatea, sănătatea si credința noastră sunt în pericol!
Aceasta poate fi ultima noastră șansă de a ne putea apăra!
Vă rugăm să participati cu rugăciune în suflet și credință!
Domnul si Măicuța Domnului Prodromița sa ne ajute!”.

Și avocatul Piperea îndeamnă la protest

Și avocatul Gheorghe Piperea, care consideră neconstituțional proiectul de lege al Guvernului, în ceea ce privește carantina şi izolarea, a făcut public un îndemn la protest ce a fost deja distribuit de mii de oameni, pe rețelele de socializare.

„Pentru cei ce încă mai cred în libertate și fraternitate, am un mesaj: duminică, ora 18, se iese în stradă, fără mască, pentru a protesta contra proiectul anti-constituțional de lege privind carantina și izolarea. PS Evenimentul este organizat de mai multe organizații civice și personalități. Nu sunt organizator, deci nu îmi cereți detalii, că nu le am. Afișul este prezentat aici cu acordul dnei Iosefina Pascal, care l-a lansat sub titlul “opriți dictatura sanitară”, a scris Gheorghe Piperea pe Facebook.

Inițiatoarea acestui protest ar fi Iosefina Pascal, care a scris pe blogul ei„toți oamenii care susțin Legea Dictaturii Sanitare, în forma abominabilă condeiată de Guwerner, sunt complici la distrugerea democrației şi libertăților cetățenești din România”.

Reacția lui Orban la mitingul anunțat în Piața Victoriei

Premierul Ludovic Orban i-a îndemnat pe români să nu participe la mitingul anunţat pe reţelele de socializare în Piaţa Victoriei. Șeful Executivului a avertizat că „se pun pe sine în pericol” şi „se situează făţiş împotriva unor reglementări legale”.

„Sunt convins că Ministerul de Interne este gata să ia toate măsurile. Eu îi îndemn pe oameni să nu iasă la astfel de mitinguri, care, sincer, nu transmit nimic, se pun pe sine în pericol şi se situează făţiş împotriva unor reglementări legale. Portul măştii este stabilit prin lege ca fiind obligatoriu în spaţii închise. Sigur că, dacă ies afară, nu poţi să-i obligi să poarte masca.

E o adevărată campanie, care este derulată din foarte multe surse, o campanie care se vede că este organizată, finanţată şi este o campanie care este împotriva intereselor fundamentale ale cetăţenilor români. Sănătatea este bunul cel mai de preţ al omului. Îi rog pe români să-şi apere sănătatea, atât sănătatea lor, cât şi sănătatea semenilor lor, în primul rând al celor pe care-i iubesc, a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, la plecarea de la sediul MAI, potrivit Agerpres.

author avatar
Andreea Vlad
11.790 afisari

48 COMENTARII

  1. Asta e calea. Ieșit în stradă și dat de pământ cu jegurile inculte care hotărăsc viața noastră și a copiilor noștri, bătându-și joc de ea. De treizeci de ani o tot fac. Jos cu ei!

  2. Intrat un coșmelie și linșat papagalul… ca jandarmii nu mai au nicio autoritate tot pe denigrarea Gălbina-n pene..

  3. ROMÂNIA A FOST CĂLCATĂ ÎN PICIOARE COMPLET, ATÂT DE PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, CÂT ȘI DE CABINETUL ORBAN ȘI CU GAȘCA LUI DE HOȚI ȘI MINCINOȘII. NE DORIM DEMITEREA PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI ȘI A ÎNTREGULUI CABINET ORBAN. NU ESTE MESAJUL DE LA PSD.. DUPĂ CUM SE DA VINA.. CI ESTE MESAJUL ROMANULUI DE RAND, CE NU MAI POATE SUPORTA DICTATURA ÎN ROMÂNIA. ROMÂNIA ESTE VÂNDUTĂ BUCATA CU BUCATA. VOI PNL UL, ÎMPREUNĂ CU PREȘEDINTELE ATI REUȘIT SA O VINDEȚI DE TOT. ROMÂNIA ESTE A NOASTRĂ NU A VOASTRĂ. DE CE ATI OMORÂT OAMENI NEVINOVAȚI. AR TREBUII CA TOȚI SA FIȚI JUDECAȚI ȘI ARESTAȚI ÎMPREUNĂ CU PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, CABINETUL ORBAN, CEL MAI MINCINOS ȘI PARSIV PARTID DIN ISTORIA ROMÂNIEI. VOI ATI OMORÂT 11 MII DE OAMENI ÎN ANUL 1907. AR TREBUII SA VI SE IA TOATE CELE FURATE ȘI SA VA DAȚI DEMISIA PE MASA ÎMPREUNĂ CU PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, PARTIDUL MEU.. RUȘINE. ÎN ACESTE LUNI ATI FĂCUT CE ATI VRUT DIN OAMENII TARII. AU MURIT OAMENI ACASĂ DE ANUMITE BOLI DE CANCER ȘI DE ALTELE. ȘI VOI ATI MINȚIT UE.. CA TOȚI AU MURIT DE CORONAVIRUS, DAR NU A FOST ADEVARAT. AȚI VRUT DOAR CA SA CÂȘTIGAȚI BANI PRIN MINCIUNA DE LA UE.. CA SA RAPORTAȚI FALS ZILNIC NR DE ÎMBOLNĂVIRI DE CORONAVIRUS. RUȘINE PENTRU MINCIUNA. AȚI ÎNCĂLCAT DE FOARTE MULTE ORI CONSTITUȚIA ROMÂNIEI. FAPT LA CARE AR FI TREBUIT CA ACUM SA VA AFLAȚI TOȚI ÎN PUȘCĂRIE ÎMPREUNĂ CU PREȘEDINTELE ROMÂNIEI. V ATI BĂTUT JOC DE TARA, POPOR, POPULAȚIA TARII PRIN AMENZI NESATURATE DUPĂ CUM VA CARACTERIZEAZĂ PE ACEST PARTID, ÎMPREUNĂ CU PREȘEDINTELE ROMÂNIEI. SUNTEȚI O GAȘCA DE HOȚI, MINCINOSI ȘI BANDITI ȘI CONTRA POPORULUI ROMAN. AR TREBUII SA FIȚI TOȚI ARESTAȚI DE ÎNALTĂ TRĂDARE A TARII. RUȘINE SA VA FIE. ACUM VREȚI SA CÂȘTIGAȚI VOTURI PRIN FRAUDA. ORICUM NOI NU VA VOTAM DELOC. IAR PE PREȘEDINTE ÎL DAM AFARA. RUȘINE CE ATI FĂCUT DIN TARISOARA NOASTRĂ.

    • A D E V A R A T. Acest Guvern criminal E format din Alogeni care fura Tara si vinde cetatenii. Nu sunt nici unul PATRIOTI sau nationalist ei apartin TABEREI DUSMANE.
      CAPUSELE securiste si Tradatori de care Romania trebuie sa scape.
      Sunt Neomarxistii Progresisti condusi de Globalisti si care slugaresc masoneria.
      Romania au distrus. o iar acum cu aceasta Lege abominabila vor sa DISTRUGA si NATIA ROMANEASCA si RELIGIA ORTODOXA si CELULA FAMIEI TRADITILNALE si COPILARIA si INOCENTA copiilor Romani sii Sistemul Educational… Vor SATANISMUL SI OCULTA SA STAPANRASCA TARA.
      DACA vor Reusi Romania va fi Prima Conie a Noii Ordini Mondiale impotriva careia America RUSIA si alte tari Lupta chiar Acum.

        • Suntem in mars LGTB si agitam steguletele curcubeu toti mancurtii bashiti de la Asociatia BSGT ( Boschetii din Spatele Garii Tiraspol ). Uraaaaa , am obtinut revendicari importante de la Raion , inclusiv balonase Durex !

  4. AZI 12 IULIE PROTEST VIOLENT ORA 18 IN PIATA VICTORIEI SE STRANG OAMENI 10000 SE VA ARUNCA CU PIETRE SI CU OBIECTE IN PARLAMENT SE VA FACE RAVAGI

    • A fost un protest extrem de violent , s-au strans peste un milion de persoane , s-a aruncat cu bomboane in parlament si s-a incercat imunizarea de grup . RAVAGI s-au dat pe sub mana , sunt niste pastile de potenta ….

  5. orbane ,sanataea e cea mai de pret dar raspunzi de poprul cu cea mai mare mortalitate infantila si alte boli de care in ue nu se mai moare!!!!!!!!

  6. AK -24 , AZI , 12 IULIE 2020 ” PSD astia sunt criminali asumati , omoara cu buna stiinta sute , mii de oameni ” . ” Strategia criminala a PSD : 1.Ciolacu da semnalul . Anunta ca se pregateste o dictatura sanitara si lagare sanitare . Termeni ganditi de consultanti , chestie periculoasa . 2. Sunt lasate in lege diverse cuvinte care pot fi neconstitutionale , CA SA ARUNCE DORNEANU LEGEA LA GUNOI ( in acord cu Rusia al carui agent cel mai probabil este ). 3. PSD amana pana luni votarea legii pentru carantinarea si izolarea celor infectati . 4. Azi se organizeaza miting contra fix ” dictaturii sanitare ”. PSD NU PARTICIPA DIRECT CI INDIRECT PRIN OAMENII LOR . Sputnik si rusii SUSTIN MASIV IN ONLINE TOATA MISCAREA . Sunt curios daca o sa aduca pesedisti cu autobuze sau galerii (de fotbal ) CA SA IASA BALAMUC . Nu m-ar mira . REZULTAT -ajungem la mii de cazuri pe zi si mii si mii de morti . PSD va da vina pe Guvern si va urla isteric ca totul este masluit . Poate mai castiga 1-2 la suta la vot , sau poate se amana alegerile ca sa poata sa blocheze orice cat mai mult timp . Periculoase timpuri . PSD ASTIA SUNT CRIMINALI ASUMATI . OMOARA CU BUNA STIINTA SUTE , MII DE OAMENI . INCITA SA MOARA . MULT . POKER CU VIETILE NOASTRE , CU ECONOMIA SI CU TARA IN INTERESUL LOR SI AL RUSILOR .”

    • porcilor! va dam jos pe toti capusarii de dupa ’89 si veti plati cu totii ca romanii au fost instiintati de Dumnezeu ca isi vor pierdde sufletele si trebuie sa le salvam . Daca Dumnezeu mai ne trimite ajutoare sa prindem si sa junghiem pe slugile satanei vom primmi ca de la EL ca a LUI este izbanda si slavit sa fie in veci, AMIN.

      • M-au dat afara din biserica fiindca flutur steguletul curcubeu , port cercei in urechi si am peruca plina de pureci . Sotul meu , Livia , si-a facut operatie de schimbare de sex si mi-a luat partea , i-a pus piedica popii si acum a venit meletia Tiraspol sa ne potcoveasca cu amenzi . Deja am fost bruscat , le-am reprosat ca este o atitudine” kak zvinea” si mi-au altoit cateva pulane la torpedou , Livia oracaie si a luat-o la sanatoasa …..

    • JOS GUNOAIELE DE LA PUTERE! CALCĂ ÎN PICIOARE POPORUL ROMÂN! VOI SUNTEȚI SLUGILE POPORULUI ROMÂN! NU POPORUL ROMÂN SLUGA VOASTRĂ! ĂȘTIA TREBUIE ARESTAȚI ȘI CONDAMNAȚI LA ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ PENTRU GENOCID ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN! AU ÎNCHIS SPITALELE ȘI AU MURIT OAMENI DE DIFERITE BOLI NE- AVÎND ACCESUL ÎN SPITAL!

  7. Kostyuska , rapanosule zglobiu , baga si niste citate din marele Khalidasha , te spargi in fite ieftine , ridica stacheta bolandule , executarea …!

    • Ba , Kostea , prostovane , ai verificat AK-24 ? Vnimanie , nu minte , mincinos bashinos tu esti , SIKTIR !

  8. Kuie Mostea ! Buie moschetarilor pititi in tufisurile din SGT ( Spatele Garii Tiraspol ) !

  9. COMISARUL .RO , ASTAZI , 19:03 : ” VIDEO : TREPANATII ROMANIEI , in frunte cu activista porno a PSD ( Oana Lovin )si cu una promovata de Sputnik si Antena 3 ( Ioaefina Pascal ) , fac galagie in Piata Victoriei ” A oracait si Diana IOVANOVICI Soson , cea care se erija in sefa elevilor si cerea anularea examenelor nationale . Adunatura a plecat spre case hotarata sa faca cadou virusul apropiatilor , cel putin s-au ales cu ceva ……

  10. Știința mincinoasă minte și mințind declară cu tupeu că suferința (boala… ) pe care o suferă în întregime omul care o are… ar exista și după ce această suferinţă (boală… ) nu mai există – și după ce această suferință (boală…) este suferită în întregime de omul care o are şi că ar fi suferită această suferinţă (boală… ) și de un alt om sau chiar de mai mulți oameni.

    Vă rugăm să spuneţi tuturor că nu există suferinţă (boală…) care
    să treacă de la un om (oricine ar fi acel om) la un alt om sau la alţi oameni.

    Suferinţa (boala…) unui om este în totalitate suferinţa
    (boala…) acestui om şi această suferinţă este suferită în întregime
    de acest om care are această suferință (boală…) şi care o suferă în totalitate în contul său.
    Deci, din toată suferinţa acestui om nu mai rămâne nimic, suferinţa
    (boala…) care rămâne este egală cu zero deoarece toată suferinţa
    (boala…) acestui om este suferită în întregime de acest om.

    Suferinţa (boala…) unui alt om este suferinţa (boala…) acestui
    om şi această suferinţă este suferită în întregime de acest om care are această suferință (boală…) şi care o suferă în totalitate în contul său.
    Deci, din toată suferinţa acestui om nu mai rămâne nimic, suferinţa
    (boala…) care rămâne este egală cu zero deoarece toată suferinţa
    (boala…) acestui om este suferită în întregime de acest om.

    Suferinţa (boala…) oricărui om este suferinţa (boala…) acestui
    om şi această suferinţă este suferită în întregime de acest om care are această suferință (boală…) şi care o suferă în totalitate în contul său.
    Deci, din toată suferinţa acestui om nu mai rămâne nimic, suferinţa
    (boala…) care rămâne este egală cu zero deoarece toată suferinţa
    (boala…) acestui om este suferită în întregime de acest om.

    Iar știința mincinoasă minte sigur 100 % atunci când spune că ar exista suferință (boală … ) care trece de la un om (oricine ar fi acest om) la un alt om sau la alti oameni deoarece această suferință nu există în realitate.

    Și atunci când un om face rău altui om și îl rănește fizic pe acest alt om, și atunci suferința (boala… ) nu trece de la un om la celălalt om deoarece:

    – doar omul care îl rănește fizic pe acest alt om, doar acesta face răul şi doar acesta care a făcut păcatul va suferi în realitate întreaga suferinţă (boală… ) care vine din cauza acestui păcat şi deci doar acesta are în realitate întreaga suferinţă (boală… ) care vine din cauza acestui păcat;

    – omul care suferă din cauza rănii fizice nu suferă nimic din cauza acestul păcat care a fost făcut de celălalt şi deci acesta nu are nimic din suferinţa care vine pentru acest păcat şi nu suferă nimic din suferinţa care vine pentru acest păcat, ci are această suferinţă a lui ori din cauza păcatelor sale… , ori pentru ca să se arate minunile lui Dumnezeu… .

    Deci, cel care a rănit are o suferinţa (întreaga suferinţă care vine din cauza păcatului acesta al său), iar cel rănit are o altă suferină. Se vede foarte clar că ceea ce spune ştiiţa mincinoasă este sigur 100 % minciună, se vede foarte clar că suferința (boala… ) nu trece de la un om (oricine ar fi acest om) la un alt om sau la alti oameni. ………………….
    ………………………………………..

    Şi deci, pentru că fiecare om suferă întreaga sa suferinţă
    (boală…) pe care o are de suferit iar ceea ce rămâne din suferinţa
    (boala …) tuturor oamenilor este zero suferinţă (boală…) este
    foarte clar că tot zero suferinţă (boală…) poate să ajungă de la
    un om (oricine ar fi acest om) la un alt om sau la alţi oameni.

    Ştiinţa mincinoasă nu a arătat şi nu va putea niciodată să arate
    suferinţa (boala…) care trece de la un om (oricine ar fi acest om) la un alt om sau la alţi oameni deoarece această suferinţă nu există.

    Ştiinţa mincinoasă este o ştiină care este de nota minus infinit
    împreună cu toţi cei care o susţin. Îi îndemnăm şi îi rugăm pe toţi să
    nu le facă niciun rău, să-i mustre între patru ochi… , să spună
    tuturor oamenilor să nu se ia după minciunile lor, să nu facă ce zic
    ei (pentru că zic minciuni, îndeamnă oamenii să facă răul de frică, îndeamnă la păcatul fricii şi la alte păcate, bagă frica în oameni, iar oamenii care se iau după ei fac de frică ce zic aceşti mincinoşi şi aşa cad în păcatul fricii şi al îndemnului la frică şi în alte păcate şi aleg răul în loc să aleagă binele, aleg să facă răul de frică în loc să aleagă să facă cu curaj binele).
    Păcatul acesta al fricii aduce sigur 100 % suferinţă (boală, etc. … ) aşa cum aduc sigur 100 % suferinţă (boală, etc … ) şi toate celelalte păcate.

    Cine vrea să vadă minunea adevărată pe care o va face Dumnezeu atunci când se vor ruga ortodoxii(cş) să vină să vadă această minune adevărată. Dumnezeu va arăta cine are ştiiţa adevărată şi cine are ştiinţa mincinoasă şi va deschide uşile tuturor bisericilor după ce aceste uşi vor fi inchise, supravegheate şi păzite de oameni. Să vinăsă vadă toţi cei care sunt de partea ştiinţei mincinoase, toţi mincinoşii eretici, inclusiv toţi mincinoşii eretici ecumenişti… .

    Dumnezeu va face acestă minune sigur 100 % dacă această minune este după voia lui Dumnezeu pentru că doar ceea este după voia lui Dumnezeu este de folos pentru oameni (pentru unul sau mai mulți oameni). (Să semneze toţi cei care sunt de partea ştiinţei mincinoase, toţi mincinoşii eretici, împreună cu autorităţile un act în care să declare că ei şi autorităţile acceptă
    doar învăţătura ortodoxă (singura învăţătură adevărată), că vor face
    doar legi ortodoxe, că vor anula toate legile neortodoxe, că vor
    restitui bisericile ocupate de eretici, inclusiv bisericile ocupate de
    ereticii ecumenişti. În actul respectiv va fi menţionată ziua în care se face această restituire a bisericilor ocupate de eretici, inclusiv bisericile ocupate de ereticii ecumenişti așa: ziua în care uşile acestor biserici vor fi deschise de Dumnezeu ).

    Dumnezeu ascultă întotdeauna rugăciunea ortodoxilor(cş) pentru că aceştia cer intotdeauna doar ceea ce este bun cu adevărat deoarece știu că doar ceea ce este bun cu adevărat este după voia lui Dumnezeu și mai știu că doar ceea este după voia lui Dumnezeu este spre folosul lor.

    .
    Silvestru Sterie
    E-mail: steriesilvestru@gmail.com
    Telefon: 0349417596 și 0733975725 (acesta nu funcționează)

    • VREAU SĂ ȘTIU ȘI EU CĂROR IMBECULI LE-AU VENIT IDEEA SĂ CONCEAPĂ LEGEA CARANTINĂRI SI IZOLARII. ÎNTREBAREA AR FI:-ESTE CINEVA REDUS MINTAL? GUVERNUL MANDOLINĂ ARAHAT RAED VELA DE LA MINISTERUL INTERNE MINISTRUL OMORURILOR OMENESTI BELU TĂTARU NU NELU TĂTARU FUHRERUL KLAUS WERNER IOHANNIS PATIȘAHUL ROMÂNIEI AU ÎNGROPAT ȚARA ASTA DE VIE. IOHANNIS NAZISTUL A VRUT GUVERNUL LUI EU ZC SĂ-ȘI IA GUVERNUL KLAUS WERNER IOHANNIS NAZISTUL ȘI SA SE CAZE LA POARTA ALBĂ GHERLA SAU JILAVA DA NU ÎNAINTE DE AS DA TOTI DEMISIA.COCALARII ĂȘTIA NU CV ȘTIU CE „”LEGI SĂ MAI INVENTEZE! LA PUȘCĂRIE CU ĂȘTIA MAI ALES CU IOHANNIS ȘASE CASE LA SIBIU!

      • Ca sa vedei cat sunt de prost , toata lumea stie ca sunt CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL si eu sustin la interogatoriu ca sunt VALENTIN MAGURANU . TOCMAI A INTRAT PE USA VALENTIN MAGUREANU SI MI-A DAT O FLEGMA INTRE FELINARE CA I-AM FURAT IDENTITATEA …. Hihihihihihihi …..vad stele verzi , trebuie sa merg la oculist ……

  11. O mare reusita , au fost peste suta de mii de persoane ( aia de au urmarit la televizor ) , in piata ….cativa ametiti care tuseau si , daca le puneai termoscaner-ul , aveau peste 38 grade temperatura ….

  12. MĂRTURISIRE ORTODOXĂ

    Toți cei care vor să fie fericiți (cine vrea să fie fericit) să
    stea cu adevărat:
    Drepţi în faţa Adevărului!

    Cine are pocăinţă zice din inimă (sincer): Doamne vreau să fac 100
    % voia Ta, nu vreau nici un rău în viața mea, nu vreau să fac nici un
    rău în prezent, nu vreau să fac nici un rău în viitor, nu vreau să fac
    nici un rău în trecut – îmi pare rău de tot răul făcut. Dacă cineva
    zice că el nu crede că există Dumnezeu să ne spună acest cineva
    următoarele:
    – să ne spună acest cineva ce poate face el din nimic (va zice că din
    nimic omul nu poate face ceva);
    – apoi să ne spună acest cineva ce poate face oricare alt om din nimic
    (va zice că din nimic oamenii nu pot face ceva);
    – iar după aceea să ne spună acest cineva cine a făcut tot ceea ce
    există (dacă este sincer cu adevărat va zice din inimă că numai
    Cineva care are o putere mai presus de înţelegerea noastră a făcut tot
    ceea ce există şi acest Cineva este Dumnezeu, doar Dumnezeu).

    Cine vrea să vadă minunea adevărată pe care o va face Dumnezeu
    atunci când se vor ruga ortodoxii(cş) să vină să vadă această minune
    adevărată. Dumnezeu va deschide uşile tuturor bisericilor ocupate de
    eretici după ce aceste uşi vor fi inchise, supravegheate şi păzite de
    oameni. Să vină să vadă toţi ereticii, inclusiv ereticii ecumenişti…
    .

    Dumnezeu va face acestă minune sigur 100 % dacă această minune este
    după voia lui Dumnezeu pentru că doar ceea este după voia lui Dumnezeu
    este de folos pentru oameni (pentru unul sau mai mulți oameni). (Să
    semneze ereticii împreună cu autorităţile un act în care să declare că
    ei şi autorităţile vor da înapoi ortodoxilor (cş) toate bisericile
    ocupate. În actul de restituire a bisericilor ocupate va fi menţionată
    ziua în care se face această restituire a bisericilor ocupate așa:
    ziua în care uşile acestor biserici vor fi deschise de Dumnezeu ).

    Dumnezeu ascultă întotdeauna rugăciunea ortodoxilor(cş) pentru că
    aceştia cer intotdeauna doar ceea ce este bun cu adevărat deoarece
    știu că doar ceea ce este bun cu adevărat este după voia lui Dumnezeu
    și mai știu că doar ceea este după voia lui Dumnezeu este spre folosul
    lor.

    FALSUL SINOD DIN CRETA DIN 2016 ESTE ERETIC.

    Sunt eretici toți cei care acceptă acest sinod eretic din Creta împreună
    cu cei care sunt de partea lor (împreună cu cei care sunt în comuniune
    cu ei). Iar vinovaţi de comuniune cu ereticii şi cu erezia sunt şi cei
    care ştiu şi cei care nu ştiu (nu ştiu pentru că nu vor ei să ştie).
    Nevinovaţi sunt
    doar cei care nu înţeleg cu adevărat (copiii mici şi alţii asemenea lor).
    Cine vrea să scape de erezie scapă. Cine vrea să scape de comuniune
    cu ereticii şi cu erezia scapă.
    Sunt eretici şi cei care sunt în comuniune cu ereticii (și cu erezia).

    Toţi să rămână în Biserica Ortodoxă Română! (Există sigur 100 %
    Biserica Ortodoxă Română.)

    Toţi să rămână cu Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române!
    (Există sigur 100 % Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.
    Există sigur 100 % episcopi
    adevăraţi ai Bisericii Ortodoxe Române.)

    Toţi să rămână cu episcopul adevărat al episcopiei lor! (Există
    sigur 100 % episcop
    adevărat al episcopiei lor.)

    .

    Toţi să rămână în comuniune cu episcopii adevăraţi, cu preoţii
    adevăraţi, cu toţi ortodoxii (cş)! (Să nu aibă nimeni comuniune cu
    episcopii eretici, cu preoţii eretici, cu mirenii eretici.)

    Cine vrea să nu facă păcatul ereziei sau păcatul schizmei sau
    păcatul judecării episcopului sau alt păcat atunci când este dator şi
    obligat să facă această întrerupere a comuniunii cu erezia şi cu
    ereticii trebuie să cunoască cu adevărat învăţătura ortodoxă ca să
    facă o întrerupere a comuniunii adevărată…. .

    A) CARE ESTE ŞI CINE ESTE EPISCOPUL ADEVĂRAT

    În clipa în care pomenește episcopul preotul ortodox se referă la
    episcopul adevărat al episcopiei sale și zice sau nu zice numele
    episcopului pe care îl ştim.

    În clipa în care preotul pomenește episcopul adevărat al episcopiei
    știe și are în mintea lui și crede cu adevărat că:

    – nu știe cum este în clipa de față episcopul care a căzut în păcatul
    ereziei (nu știe cum este în clipa de față episcopul care a căzut în
    păcatul ereziei chiar dacă cunoaşte roadele episcopului);

    – ştie că episcopul care a căzut în păcatul ereziei este episcopul
    adevărat dacă acesta nu are probleme, dacă acesta şi-a revenit din
    acest păcat al ereziei în clipa de faţă;

    – ştie că episcopul care a căzut în păcatul ereziei nu este episcopul
    adevărat dacă acesta are probleme, dacă acesta nu şi-a revenit din
    acest păcat al ereziei în clipa de faţă;

    – ştie că episcopul adevărat al episcopiei (al aceleiaşi episcopii)
    este un alt episcop dacă episcopul care a căzut în păcatul ereziei are
    probleme, dacă episcopul care a căzut în păcatul ereziei nu şi-a
    revenit din acest păcat al ereziei în clipa de faţă (şi deci este
    eretic în clipa de faţă), ştie că pe acest alt episcop (arhiereu) îl
    ştie doar Dumnezeu cine este (o fi chiar Iisus Hristos);

    – ştie că episcopul adevărat al episcopiei (al aceleiaşi episcopii) nu
    este un alt episcop dacă episcopul care a căzut în păcatul ereziei nu
    are probleme, dacă episcopul care a căzut în păcatul ereziei şi-a
    revenit din acest păcat al ereziei în clipa de faţă (şi deci este
    ortodox în clipa de faţă).

    Preotul care face aşa (CUM ESTE MENŢIONAT MAI SUS) nu face nici
    păcatul judecării episcopului pe care îl cunoaşte după roade (fapte)
    că a căzut în păcatul ereziei (nu aşează acest păcat al ereziei asupra
    acestui episcop niciodată, nici în clipa de faţă), nu face nici
    păcatul schizmei (nu pomeneşte episcopul altei episcopii…), nu face
    nici păcatul ereziei (nu pomeneşte un eretic…).

    Sunt minuni făcute de Dumnezeu prin care Dumnezeu ne-a arătat că
    atunci când episcopul episcopiei noastre are probleme. atunci când
    episcopul episcopiei noastre este căzut în păcatul ereziei. atunci
    episcopul adevărat al episcopiei noastre este altul (este altul, dar
    este tot al episcopiei noastre, deci când zicem acest altul ne referim
    tot la episcopul adevărat al episcopiei noastre) şi tot Dumnezeu ne-a
    arătat că atunci când preotul are probleme, atunci când preotul este
    căzut în păcatul ereziei, atunci preotul adevărat este altul. În
    PROLOAGELE scrie că preoţii pe care oamenii i-au văzut slujind au spus
    (şi preoţii au spus) că nu au slujit ei, ci alti preoţi au fost cei
    care au slujit. Deci, aceşti preoţi care au slujit au fost preoţii
    adevăraţi. Preoții pe care oamenii îi ştiau şi pe care oamenii i-au
    văzut slujind nu au fost ei preoţii adevăraţi… .

    Preoții care vor să rămână ortodoxi (cș) trebuie să întrerupă
    comuniunea cu erezia şi cu ereticii, trebuie să întrerupă pomenirea
    episcopului care a căzut în păcatul ereziei, trebuie să rămână în
    comuniune cu toţi ortodoxii, inclusiv cu episcopul adevărat al
    episcopiei. Preoții care nu întrerup comuniunea cu erezia şi cu
    ereticii, inclusiv preoții care nu întrerup pomenirea episcopului care
    a căzut în păcatul ereziei, toți acești preoți nu rămân în comuniune
    cu ortodoxii (cș), deci toți acești preoți nu rămân în comuniune nici
    cu episcopul adevărat al episcopiei.

    Preoții care vor să rămână ortodoxi (cș) trebuie să pomenească pe
    episcopul adevărat al episcopiei. Acest episcop adevărat există sigur
    100 % şi acesta este în clipa de faţă un episcop ortodox pe care îl
    stie doar Dumnezeu şi care este şi cine este; noi ştim că:
    – episcopul adevărat al episcopiei este în clipa de faţă chiar
    episcopul care a căzut în erezie dacă acest episcop şi-a revenit din
    erezie în clipa de faţă;
    – episcopul adevărat al episcopiei este în clipa de faţă un episcop
    ortodox (arhiereu) pe care îl ştie doar Dumnezeu cine este (o fi chiar
    Iisus Hristos) dacă episcopul care a căzut în erezie nu si-a revenit
    din erezie în clipa de faţă.

    .

    Comuniune cu un eretic nu trebuie să avem nici atunci cănd acest
    eretic are erezia acceptată doar în mintea lui (erezia nu este
    propovăduită pe faţă) şi ştim că putem face acest lucru şi îl facem
    sigur 100 % dacă noi nu avem comuniune cu acest eretic şi cu erezia
    lui, ci avem o întrerupere a comuniunii (o întrerupere a comuniunii
    completă) chiar dacă această întrerupere a comuniunii este făcută doar
    cu mintea şi inima noastră. Iar atunci când erezia este propovăduită
    de acesta pe faţă trebuie să avem o întrerupere a comuniunii cu
    acesta (şi cu erezia), o întrerupere a comuniunii realizată şi cu
    mintea şi inima noastră şi cu vorba şi cu fapta dacă vrem să acem o
    întrerupere a comuniunii completă.

    Deci, comuniune cu un eretic nu trebuie să avem niciodată.

    Comuniune cu un ortodox trebuie să avem şi atunci cănd acest
    ortodox are ortodoxia acceptată doar în mintea şi inima lui (ortodoxia
    nu este propovăduită de acesta pe faţă, dar vrea să propovăduiască
    ortodoxia) şi ştim că putem face acest lucru şi îl facem sigur 100 %
    atunci când noi avem comuniune (comuniune completă) cu acest ortodox,
    chiar dacă comuniunea este realizată doar cu mintea şi inima noastră.
    Iar atunci când ortodoxia este propovăduită de acesta pe faţă trebuie
    să avem o comuniune cu acesta realizată şi cu mintea şi inima noastră
    şi cu vorba şi cu fapta dacă vrem să acem o comuniune completă.

    Deci, comuniune cu un ortodox trebuie să avem întotdeauna.

    B) LA CINE SE REFERĂ PREOTUL ORTODOX ÎN CLIPA ÎN CARE POMENEŞTE…

    În clipa în care pomenește episcopul preotul ortodox se referă la
    episcopul adevărat al episcopiei sale și zice sau nu zice numele
    episcopului pe care îl ştim.

    În clipa în care pomenește episcopul preotul ortodox se referă la
    episcopul adevărat al episcopiei, deci preotul ortodox se referă tot
    la episcopul adevărat al episcopiei

    sale și atunci când erezia este propovăduită pe faţă de episcop şi
    atunci când erezia nu este propovăduită pe faţă de episcop (episcopul
    adevărat al episcopiei este episcopul menționat în prima parte a
    mesajului – la litera A) CARE ESTE ŞI CINE ESTE EPISCOPUL ADEVĂRAT);

    În clipa în care pomenește episcopul preotul ortodox se referă la
    episcopul adevărat al episcopiei sale, deci preotul ortodox se referă
    tot la episcopul adevărat al episcopiei
    sale şi atunci când preotul ortodox nu zice numele episcopului şi
    atunci când preotul ortodox zice numele episcopului (episcopul
    adevărat al episcopiei este episcopul menționat în prima parte a
    mesajului – la litera A) CARE ESTE ŞI CINE ESTE EPISCOPUL ADEVĂRAT);

    În clipa în care pomenește episcopul preotul ortodox se referă la
    episcopul adevărat al episcopiei sale pentru că ştie că doar acest
    episcop adevărat este sigur 100 % episcopul
    adevărat al episcopiei sale;

    Preotul ortodox ştie că episcopul pe care îl ştim poate să aibă
    probleme şi atunci când nu propovăduieşte erezia pe faţă, ştie că
    episcopul pe care îl ştim poate fi eretic şi atunci când nu
    propovăduieşte erezia pe faţă şi de aceea preotul ortodox se referă tot la
    episcopul adevărat al episcopiei sale şi atunci când episcopul pe care
    îl știm nu
    propovăduieşte erezia pe faţă (episcopul adevărat al
    episcopiei este episcopul menționat în prima parte a mesajului – la
    litera A) CARE ESTE ŞI CINE ESTE EPISCOPUL ADEVĂRAT).

    C) CÂND ZICE ŞI CÂND NU ZICE PREOTUL ORTODOX NUMELE EPISCOPULUI

    În clipa în care pomenește episcopul preotul ortodox se referă la
    episcopul adevărat al episcopiei sale și zice sau nu zice numele
    episcopului pe care îl ştim.

    Iar numele episcopului este zis de preotul otodox atunci când erezia
    nu este propovăduită pe faţă de episcop pentru că atunci preotul
    ortodox nu cunoaşte roadele eretice ale eiscopului, pentru că atunci
    preotul ortodox zice numele unui episcop pe care îl ştie (îl cunoaşte)
    fără roade eretice, deci nu zice numele unui episcop pe care îl ştie
    (îl cunoaşte)
    cu roade eretice.

    Iar atunci când erezia este propovăduită pe faţă de episcop atunci
    numele episcopului nu este zis de preotul otodox pentru că atunci
    preotul ortodox cunoaşte roadele eretice ale eiscopului şi ştie că nu
    trebuie să zică numele unui episcop pe care îl ştie (îl cunoaşte) cu
    roade eretice, ci trebuie să zică numele unui episcop pe care îl ştie
    (îl cunoaşte) fără roade eretice; şi zice: episcopul (arhiereul) nostru,
    fără să zică numele.

    DESPRE PREOȚII ORTODOXI (CȘ)

    Preotul trebuie întrebat dacă este ortodox, dacă este cu adevărat
    ortodox, dacă întreaga sa învăţătură este ortodoxă … . Preotul ortodox
    vrea cu adevărat (din toată inima) să facă 100 % voia lui Dumnezeu.

    DESPRE ÎNVĂŢĂTURA ORTODOXĂ. DESPRE ÎNTRERUPEREA COMUNIUNII CU ERETICII
    ŞI CU EREZIA. DESPRE PĂSTRAREA COMUNIUNII CU ORTODOXII (CS). DESPRE
    RĂMĂNEREA IN COMUNIUNE CU ORTODOXII (CS).

    Cunoaştem un om după roadele sale care sunt făcute până în clipa de faţă (în trecut), dar în clipa de faţă nu-l ştim cum este pentru că nu ştim dacă mai are aceste roade şi de aceea este rău să judecăm ca păcătoşi pe cei care au făcut rele în trecut deoarece nu ştim cum sunt aceştia acum, în clipa de fată, deoarece în clipa aceasta poate deja s-au hotărât să nu mai facă rele… , poate deja s-a spovedit.

    Învăţătura ortodoxă este singura învăţătură adevărată pentru că este singura învăţătură pe care Dumnezeu ne-a dat-o nouă tuturor oamenilor, ca dar al Său. Această învăţătură ortodoxă este învăţătura lui Dumnezeu numai dacă este păstrată de noi întreagă, neschimbată. Deci, toată această învăţătură ortodoxă trebuie păstrată de noi în întregime, neschimbată, pentru că numai aşa ne păstrăm credinţa ortodoxă, numai aşa păstrăm Adevărul, numai aşa ne închinăm lui Dumnezeu. Cine modifică ceva din învăţătura lui Dumnezeu nu mai are această învăţătură a lui Dumnezeu pentru că învăţătura lui Dumnezeu este doar întreaga învăţătură a Sa. Există un singur Dumnezeu şi o singură învăţătură adevărată, învăţătura ortodoxă întreagă, singura învăţătură care este dăruită nouă de Dumnezeu. Noi oamenii credem în Dumnezeu și ne închinăm Lui Dumnezeu și arătăm în fața lui Dumnezeu că vrem să Îl avem pe Dumnezeu ca Dumnezeu al nostru doar dacă vrem 100 % să primim întreaga Sa învăţătură, doar dacă vrem 100 % să primim toată învăţătura ortodoxă, doar dacă vrem 100 % să facem voia Sa.

    În clipa în care cineva este hotărât și vrea 100 % să facă voia lui Dumnezeu, în acea clipă acest cineva se află pe calea care duce la rai; acest cineva se află pe calea care duce la rai pentru că în acea clipă vrea numai binele, în acea clipă este hotărât şi nu vrea să facă niciun rău niciodată, nici atunci, în prezent, dar nici mai târziu, în viitor, deci în acea clipă nu lasă niciun rău în viața lui (îi pare rău de răul făcut, dacă a făcut rele în trecut) şi arată astfel că are dragoste faţă de Dumnezeu… şi faţă de aproapele. Cine vrea 100 % să facă voia lui Dumnezeu permanent, se află pe calea care duce la rai permanent. Doar atunci când cineva vrea 100 % să facă voia lui Dumnezeu, doar atunci se află acest cineva pe calea care duce la rai, doar atunci se sperie cel rău de acest cineva pentru că doar atunci acest cineva este hotărât să facă numai bine şi se află pe calea credinţei ortodoxe, pe calea care duce la rai; doar atunci se sperie cel rău de acest cineva pentru că doar atunci acest cineva nu mai vrea să facă niciun rău… .

    Învățătura ortodoxă cuprinde toată învățătura pe care ne-a lăsat-o nouă Dumnezeu, inclusiv învăţătura care se referă la întreruperea comuniunii cu erezia, întrerupere care este obligatorie pentru cel care vrea să rămână ortodox, inclusiv învăţătura care se referă la cunoaşterea învăţăturii ortodoxe, cunoaştere care este tot obligatorie pentru cel care vrea să rămână ortodox (şi cel care ştie este vinovat…, dar şi cel care nu ştie este vinovat…, pentru că nu ştie deoarece nu vrea să ştie… , nevinovaţi sunt doar cei care nu înţeleg cu adevărat – copiii mici şi alţii semenea lor). Deci, şi de ştiu şi de nu ştiu învăţătura ortodoxă, toţi cei care nu întrerup comuniunea cu erezia schimbă învățătura ortodoxă și sunt eretici, sunt de partea ereziei, aceştia încurajază erezia (inclusiv cei care nu ştiu), propovăduiesc erezia, aprobă erezia, asupresc, prigonesc… .

    Învățăturile eretice, faptele eretice, nu pot exista fără primirea gândurilor eretice în mintea ereticului.

    Deci:

    Cine are fapte eretice (comuniunea cu erezia este o faptă eretică) are sigur 100% şi cuget eretic şi are şi învăţătură eretică deoarece practic (cu fapta) învaţă şi îndeamnă la erezii şi pe sine şi pe alţii;

    Cine are învăţături eretice – învaţă erezii şi pe alţii, acesta învaţă şi îndeamnă la erezii şi pe sine şi pe alţii (îndemnul la comuniune cu erezia este o învăţătură eretică), acesta are sigur 100% şi cuget eretic, acesta are şi fapte eretice deoarece această învăţătură este tot o faptă;

    Cine primeşte gănduri eretice primeşte erezii în minte (primirea gândului rău de la diavol de a rămâne în această comuniune cu erezia este un gănd eretic) şi are sigur 100% cuget eretic, are şi învăţătură eretică şi fapte eretice deoarece acesta se învaţă şi se îndeamnă pe sine la erezii, iar această învăţătură este tot o faptă.

    Întreruperea comuniunii cu erezia trebuie să cuprindă, obligatoriu:
    – şi întreruperea comuniunii cu erezia, în minte – cu gândurile eretice (primirea gândului rău de la diavol care îl îndeamnă să rămână în această comuniune cu erezia este un gând eretic, iar neprimirea acestui gând rău şi primirea gândului bun…);
    – şi întreruperea comuniunii cu erezia, în vorbă – cu învăţăturile eretice (îndemnul la comuniune cu erezia este o învăţătură eretică, iar îndemnul la întreruperea comuniunii cu erezia … );
    – şi întreruperea comuniunii cu erezia, în faptă – cu faptele eretice (comuniunea cu erezia, în faptă, este o faptă eretică, iar întreruperea comuniunii cu erezia … ).

    Cel care are învățături eretice, fapte eretice, are sigur 100 % şi gânduri eretice în mintea sa eretică deoarece învățăturile eretice, faptele eretice, nu pot exista fără primirea gândurilor eretice în mintea ereticului.

    Cine vrea să scape cu adevărat de erezie trebuie să se lepede de erezie şi cu mintea şi cu vorba şi cu fapta.

    Întreruperea comuniunii cu erezia este absolut obligatorie pentru cel care vrea să fie ortodox – pentru cel care vrea să aibă nădejde foarte mare de mântuire, fericire adevărată, libertate adevărată, o viață cu adevărat liberă, uşoară, o viaţă cu tot ceea ce vrea (un ortodox este mulţumit cu ceea ce are şi ştie că are tot ceea ce-i este de folos), pentru cel care vrea să aibă o conștiință liberă (liberă de rele, liberă de mustrările conştiinţei, nechinuită), pentru cel care vrea raiul.

    Cine vrea să fie ortodox toată viața trebuie să vrea cu adevărat (cu hotărâre 100 %) să trăiască tot timpul aşa cum a zis Dumnezeu, trebuie să facă tot timpul voia lui Dumnezeu (doar acesta este permanent pe calea credinţei ortodoxe), deci un ortodox trebuie să facă tot timpul ce este bine, adică: să primească gândurile ortodoxe şi să nu primească gândurile rele; să vorbească vorbe ortodoxe şi să nu vorbească vorbe rele; şi, să facă fapte ortodoxe şi să nu facă fapte rele.

    Greutatea păcatului săvârşit de cineva apasă asupra conştiinţei acestui cineva care a făcul păcatul şi îl face sigur 100 % nefericit pe acest cineva care a săvârşit păcatul până în momentul în care acesta vrea cu adevărat (cu hotărâre 100%) să se ridice din păcat cu ajutorul lui Dumnezeu (numai aşa, numai cu ajutorul lui Dumnezeu se poate ridica din păcat).

    Doar atunci se sperie diavolul de om, doar atunci când omul este hotărât și vrea 100 % (vrea din inimă) să facă voia lui Dumnezeu, pentru că doar atunci omul vrea doar binele şi nu vrea să facă niciun rău niciodată, nici în prezent, nici în viitor, pentru că atunci omului îi pare rău cu adevărat de tot răul făcut în trecut, pentru că doar atunci zice în mintea lui hotărât 100 %, sincer şi din inimă: Doamne, Dumnezeul meu, vreau să fac voia Ta, Dumnezeul meu, vreau să fac tot ce ai zis Tu, Dumnezeul meu, îmi pare rău cu adevărat de tot răul făcut în trecut şi nu vreau să fac niciun rău niciodată, nici în prezent, nici în viitor. Aşa să zicem toţi în mintea noastră, hotărât 100 %, sincer şi din inimă: Doamne, Dumnezeul meu, vreau să fac voia Ta, Dumnezeul meu, vreau să fac tot ce ai zis Tu, Dumnezeul meu, îmi pare rău cu adevărat de tot răul făcut în trecut şi nu vreau să fac niciun rău niciodată, nici în prezent, nici în viitor. (Cine face rele nu câştigă niciodată nimic, ci pierde întodeauna, pierde inclusiv din punct de vedere material… pentru că toate cele materiale pe care le are pe nedrept şi care îi distrug conştiiţa îi fac rău şi la trup… .)

    Să îndemnăm pe toţi oamenii să facă voia lui Dumnezeu permanent. Să le spunem că atunci când vor 100 % (cu hotărâre 100 % -cu hotărâre din inimă) să facă voia lui Dumnezeu, atunci ei se află pe calea care duce la rai, pentru că atunci ei vor să facă doar binele, pentru că atunci ei nu vor să facă niciun rău niciodată, nici în prezent, nici în viitor, pentru că atunci lor le pare rău cu adevărat de tot răul făcut în trecut, pentru că atunci ei nu au niciun rău asupra lor, pentru că atunci ei au credinţă în Dumnezeu, pentru că atunci vor să primească învăţătura întreagă a lui Dumnezeu, vor să primească ajutorul lui Dumnezeu, vor să iubească pe Dumnezeu… şi pe aproapele lor, pentru că atunci vor să se lepede de satana şi de toate lucrurile satanei, inclusiv de numărul diavolului 666 (atunci vor 100 % să ţină promisiunea de la Sfântul Botez) … .

    În clipa aceasta se află pe calea care duce la rai toţi oamenii care în clipa aceasta sunt hotărâţi şi vor 100 % (cu hotărîre 100 % – cu hotărâre din inimă) să facă voia lui Dumnezeu, pentru că în clipa aceasta au credinţă în Dumnezeu, vor să primească învăţătura întreagă a lui Dumnezeu (întreaga învăţătură ortodoxă), vor să primească ajutorul lui Dumnezeu, vor să iubească pe Dumnezeu… şi pe aproapele lor, … , nu vor să facă niciun rău niciodadă, nici în prezent, nici în viitor, le pare rău cu adevărat de tot răul făcut în trecut… . Aceștia sunt hotărâţi şi vor 100 % (cu hotărîre 100 %) să facă voia lui Dumnezeu, aceștia se află pe calea care duce la rai și vor sta pe această cale care duce la rai atâta timp cât vor vrea 100 % (cu hotărîre 100 %) să facă voia lui Dumnezeu… .

    Cel care cade în păcatul ereziei se închină unui idol (se închină celui rău), acesta face un păcat infinit de greu. Cel care cade în păcatul ereziei are tupeul de a contrazice învăţătura ortodoxă a lui Dumnezeu zicând cu tupeu (cu gândul, cu vorba, cu fapta) că această învăţătură ortodoxă a lui Dumnezeu nu ar fi bună şi că ar fi bună învăţătura lui eretică (învăţătura rea primită de el de la cel rău), aşezând astfel această învăţătură ortodoxă a lui Dumnezeu în locul învăţăturii eretice şi învăţătura eretică în locul învăţăturii ortodoxe a lui Dumnezeu; are tupeul de a aşeza pe Dumnezeu în locul celui rău şi pe cel rău în locul lui Dumnezeu; are tupeul de a lupta împotriva lui Dumnezeu… .

    Dumnezeu măntuieşte pe toţi oamenii care vor cu adevărat (cu hotărâre 100 %) să se mântuiască, dar numai dacă vor şi ei mântuirea aşa, cu adevărat (cu hotărâre 100 % – cu hotărâre din inimă). Deci, pentru a primi cineva în dar mântuirea de la Dimnezeu atunci când trece din viata aceasta pământească în viaţa veşnică trebuie neapărat să aibă în clipa morţii această voinţă hotărâtă 100% să facă voia lui Dumnezeu (trebuie să vrea cu adevărat să iubească pe Dumnezeu… deoarece doar așa arată şi el că vrea să primească darul mântuirii de la Dumnezeu, doar aşa poate primi mântuirea de la Dumnezeu) şi pentru că este bine să iubim pe Dumnezeu cu adevărat toată viaţa noastră (numai aşa vom fi fericiţi şi toată viaţa aceasta pământească) şi pentru că este bine să iubim pe Dumnezeu cu adevărat şi nu din interes (interes pentru a câştiga raiul, interes pentru a fi fericiţi şi toată viaţa aceasta pământească, interes pentru a scăpa de iad – frică de iad…) şi pentru că este bine SĂ FIM FERICIŢI TOATĂ VIAŢA şi pentru că este bine să nu facem rele şi pentru că este bine să nu ajungem să nu mai vrem mântuirea şi pentru că este bine să nu ajungem să facem păcate împotriva Duhului Sfânt şi pentru că nimeni nu ştie clipa morţii şi pentru că în clipa morţii omul moare cu hotărârea pe care o are deja pentru că a luat-o inainte (nu ne este de folos să ştim clipa morţii)… , pentru toate acestea trebuie ca acest cineva să aibă permanent această voinţă hotărâtă 100% să facă voia lui Dumnezeu (NU TREBUIE SĂ AŞTEPTE CLIPA MORŢII), trebuie să vrea cu adevărat (cu hotărâre 100%) să facă voia lui Dumnezeu permanent pentru că numai aşa va avea putere permanent să facă numai bine şi să nu facă rele. (Puterea aceasta de a face binele este primită de om de la Dumnezeu doar atunci când vrea şi omul să o primească şi de aceea omul trebuie să vrea permanent binele.)
    Doar cel care vrea cu adevărat (cu hotărîre 100 %) să facă voia lui Dumnezeu toată viaţa, doar acesta este hotărât 100 % pe calea credinţei ortodoxe toată viaţa, doar acesta are toată viaţa fericită şi aici pe pământ pentru că doar aşa este şi fericită şi uşoară cu adevărat (sigur 100%) toată viaţa, doar acesta are toată viaţa şi nădejde foarte mare de mântuire şi iubire… .

    Iar INIMA noastră o cunoaşte doar Dumnezeu (Noi oamenii ştim că vrem să facem voia lui Dumnezeu, DAR ŞTIM DOAR CU MINTEA CĂ VREM, nu ştim dacă vrem din inimă).

    1) Am mărturisit toate acestea de mai sus şi răspund în fata lui
    Dumnezeu pentru această mărturisire ortodoxă eu:
    Silvestru Sterie
    E-mail: steriesilvestru@gmail.com
    Telefon: 0349417596 și 0733975725 (acesta nu funcționează);

    2) Am mărturisit toate acestea de mai sus şi răspund în fata lui
    Dumnezeu pentru această mărturisire ortodoxă eu:
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ;

    3) Am mărturisit toate acestea de mai sus şi răspund în fata lui
    Dumnezeu pentru această mărturisire ortodoxă eu:
    ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ;

    ……………………………………………………… .

  13. n-ar fi bine bre , nea Stevie , sa ne scutesti de fonfaneala ? Ti-a inchis biserica , esti in foame de kirchirei si o arzi online ? PUNCTUL 1 , 2 SI 3 DIN FINALUL spovedaniei sunt identice , telefoanele nu-ti functioneaza , matali iesti ciolovek sirios ?

  14. VREAU SĂ ȘTIU ȘI EU CĂROR IMBECULI LE-AU VENIT IDEEA SĂ CONCEAPĂ LEGEA CARANTINĂRI SI IZOLARII. ÎNTREBAREA AR FI:-ESTE CINEVA REDUS MINTAL? GUVERNUL MANDOLINĂ ARAHAT RAED VELA DE LA MINISTERUL INTERNE MINISTRUL OMORURILOR OMENESTI BELU TĂTARU NU NELU TĂTARU FUHRERUL KLAUS WERNER IOHANNIS PATIȘAHUL ROMÂNIEI AU ÎNGROPAT ȚARA ASTA DE VIE. IOHANNIS NAZISTUL A VRUT GUVERNUL LUI EU ZC SĂ-ȘI IA GUVERNUL KLAUS WERNER IOHANNIS NAZISTUL ȘI SA SE CAZE LA POARTA ALBĂ GHERLA SAU JILAVA DA NU ÎNAINTE DE AS DA TOTI DEMISIA.COCALARII ĂȘTIA NU CUMVA ȘTIU CE „”LEGI SĂ MAI INVENTEZE! LA PUȘCĂRIE CU ĂȘTIA MAI ALES CU IOHANNIS ȘASE CASE LA SIBIU!

  15. Nu m-am saturat , m-ai stau o tura sa primesc o flegma si in chiombul stang , asa o sa ma transpun in Orb prin Gaoaza si traiesc peripetiile cu exces de adrenalina . Intra domnul Valentin Magureanu pe usa si …surpriza , nu-mi face cadou flegma intre felinare ci ma pune tacticos in genunchi sa-i interpretez menuete din Prokofiev la flautul zbarlit cu gusa !

  16. Toți oamenii au cpnștiință și văd că boala unui om este suferită în înteegime de acest om care o are și că această boală nu trece la un alt om sau la alti oameni deoarece ea (boala) nu mai există după ce a fost suferită în întregime de omul care a suferit-o, dar din aceştia toţi doar cei care vor să ştie cu adevărat şi aceste învăţături adevărate şi toate celelalte învăţături adevărate şi să le pună în practică, doar aceştia fac bine şi trăiesc bine (doar cei care vor să ştie întreaga învăţătură ortodoxă şi să o pună în practică fac bine şi trăiesc bine), toţi ceilalţi fac rău şi trăiesc rău (trăiesc cu rele)… şi aşa vor trăi şi în viitor dacă vor rămâne şi în viitor tot aşa.
    Deci, legile oamenilor nu trebuie să contrazică învăţătura ortodpxă… . … .

    Silvestru Sterie
    E-mail: steriesilvestru@gmail.com
    Telefon: 0349417596 și 0733975725 (acesta nu funcționează)

  17. Toți oamenii au conștiință și văd că boala unui om este suferită în înteegime de acest om care o are și că această boală nu trece la un alt om sau la alti oameni deoarece ea (boala) nu mai există după ce a fost suferită în întregime de omul care a suferit-o, dar din aceştia toţi doar cei care vor să ştie cu adevărat şi aceste învăţături adevărate şi toate celelalte învăţături adevărate şi să le pună în practică, doar aceştia fac bine şi trăiesc bine (doar cei care vor să ştie întreaga învăţătură ortodoxă şi să o pună în practică fac bine şi trăiesc bine), toţi ceilalţi fac rău şi trăiesc rău (trăiesc cu rele)… şi aşa vor trăi şi în viitor dacă vor rămâne şi în viitor tot aşa.
    Deci, legile oamenilor nu trebuie să contrazică învăţătura ortodoxă… . … .

    Silvestru Sterie
    E-mail: steriesilvestru@gmail.com
    Telefon: 0349417596 și 0733975725 (acesta nu funcționează)

    • Stevie , repara-ti , bre , telefoanele , sunt fierbinte …….

  18. Adevarul. ro , azi , ora 20:44 ” Raed Arafat , intrebat ce le transmite celor care NU cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei : II ASTEPT LA SPITAL .”

  19. ANDREEA VLAD , CAMPIOANA ! Articolul se apropie de 8000 de afisari si 40 de postari !

  20. A ramas blocat numarul de afisari la 7905 , s-a gripat molotovu…..

  21. Comisarul .ro , astazi , ora 09:13 : ” Romania a semnat un Tratat Interguvernamental transpus in legislatia romana prin HG nr.758/2009 si operationalizat prin ordinul ministrului nr. 1638/2014 pentru punerea in aplicare a Regulamentului International de Sanatate 2005 al Organizatiei Mondiale a Sanatatii ( OMS ). De asemenea , exista Decizia COM (2011/866-2011/0421) , care transpune Regulamentul International de Sanatate si dezvolta la nivel european un SISTEM DE ALERTA PENTRU LUPTA IMPOTRIVA EPIDEMIILOR SI PANDEMIILOR SI CARE ESTE PARTE A SISTEMULUI GLOBAL COORDONAT DE OMS . Exista un Tratat Interguvernamental si o Decizie a Parlamentului si Consiliului European privind amenintarile transfrontaliere grave pentru sanatate , SUNT TOATE INSTRUMENTELE LEGALE SA SE ACTIONEZE PENTRU DIMINUAREA EFECTELOR PANDEMIEI COVID-19 . NU TREBUIE STAT INUTIL LA MANA PSD -ului ( pentru adoptarea unei Legi ), PSD -ul NU FACE DECAT UN JOC DE EXTINDERE A PANDEMIEI IN POPULATIA TARII ” .

  22. AK-24 , azi , 13 iulie 2020 , atac dur la adresa PSD -ului pentru mascarada de aseara din Piata Victoriei ” PSD-ul A CALCAT PE MUNCA MEDICILOR , A CADRELOR MEDICALE , FORTAND SI EFORTUL SI RABDAREA LOR PENTRU A ACAPARA UN PUNCTAJ POLITIC ( cu minus !!!!!) PE SUFERINTA ROMANILOR , pe cei 1800 de decedati si pe un corp medical deznadajduit de munca ce nu le-a fost apreciata ”.

  23. ” TATAL LUI MIHAI TUDOSE A MURIT DE CORONAVIRUS . OLGUTA VASILESCU SUSTINE CA VIRUSUL NU EXISTA . Corpul neinsufletit va fi adus la Braila miercuri , 15 iulie 2020 , , urmand a fi depus , la ora 11, la Capela din Cimitirul Sf. Constantin si Elena . Inmormantarea si slujba de inhumare va avea loc tot miercuri , 15 iulie , ora 13:30 ”. CONDOLEANTE !

  24. AK-24, azi , 13 iulie 2020 : ” CHIAR SI ADRIAN NASTASE S-A SATURAT DE MANIPULARILE PSD : ” PENSIILE NU POT SA CREASCA CU 40 %. TOTUL ESTE MAI CURAND O JUCARIE ELECTORALA SI EU NU AM FOST NICIODATA DE ACORD CU ASA CEVA ” .

  25. Cine a comandat RELAXAREA ? Si statistica GCS ? Autoritatiile care este ! Acum sar in sus ca arse -n cur , ca vezi ca a crescut numaru ? Cata ipocrizie liberal, mama, astia au IQ negative cu totii, se pricep doar la lins cururi inalte.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger