AcasăSOCIALNor de fum! Incendiu la o fabrică de prelucrare a laptelui, din...

Nor de fum! Incendiu la o fabrică de prelucrare a laptelui, din Prahova. Intervenție urgentă a pompierilor – VIDEO

Nor de fum! Incendiu la o fabrică de prelucrare a laptelui, din Prahova. Intervenție urgentă a pompierilor - VIDEO (sursa foto: captură video youtube)

Pompierii prahoveni au intervenit cu mai multe autospeciale, luni dimineață, pentru a stinge un incendiu ce a izbucnit, din câte a anunțat ISU, la o fabrică de prelucrare a laptelui din orașul Mizil.

Din fericire, nu au fost raportate victime. Conform primelor informații venite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, incendiul se manifestă la nivelul acoperișului. Din imaginile surprinse la fața locului se poate observa că incendiul a generat un nor puternic de fum. La fața locului au intervenit cinci autospeciale de stingere, dar și o ambulanță SMURD.

Imagini de la fața locului

„Intervenţia este în dinamică. Incendiul se manifestă la nivelul acoperişului, pe aproximativ 400-450 de metri pătraţi”, au precizat reprezentanţii ISU Prahova, potrivit Agepres.

Nu se cunosc deocamdată cauzele care au dus la izbucnirea acestui incendiu. Dar, cel mai probabil, condițiile în care s-a produs incidentul vor fi stabilite de către specialiști, la finalul intervenției pompierilor care acționează pentru stingerea incendiului.

A fost incendiu și la o fabrică din Hunedoara

În urmă cu aproximativ o săptămână, respectiv duminică, 24 iulie, ISU Hunedoara anunța că pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu ce s-a produs la banda transportoare a unei fabrici de ciment din județul Hunedoara. „În urma anunțului primit prin intermediul numărului de urgență 112, pompierii Detașamentului Deva și ai Secției Brad s-au mobilizat de urgență, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, la locul evenimentului.

La sosirea forțelor, incendiul se manifesta violent, fiind afectați aproximativ 1.000 de metri din banda transportoare, cu posibilitatea extinderii la tronsonul podului cu structură de lemn, suspendat pe piloni de beton, care trece peste mai multe case. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie limitat la timp”, anunțau, la acea dată, reprezentanții ISU Hunedoara.

151 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger