AcasăSOCIALNoi vouchere pentru românii cu venituri mici. Când vor fi distribuite

Noi vouchere pentru românii cu venituri mici. Când vor fi distribuite

baniNoi vouchere pentru românii cu venituri mici. Când vor fi distribuite

Guvernul pregătește noi ajutoare financiare pentru români. Potrivit proiectului de lege, persoanele cu venituri sub 1.500 de lei vor beneficia de vouchere sociale care vor intra în vigoare din 2023.

Potrivit unor surse guvernamentale, românii care au venituri sub 1.500 de lei vor primi vouchere sociale și anul viitor.

Ajutorul social vine anul viitor

Pensionarii cu pensii mai mici sau egale de 1.600 de lei vor primi un venit suplimentar, iar suma totală va ajunge la 2.200 de lei. Acesta se va acorda o singură dată pe an, începând cu luna ianuarie.

Ministrul Muncii ne asigură ca pensiile vor crește de la 1 ianuarie. Pe de altă parte, premierul este rezervat cu acest anunț, pentru că totul ține de proiectul de buget pe anul viitor. Tema a fost puternic dezbătută în coaliția de guvernare.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni, 19 septembrie, că social-democrații lucrează la un program de sprijin pentru români și că pensiile ar trebui majorate cu minimum 10% de la 1 ianuarie. Ministrul a adus în discuție și majorarea salariului brut.

author avatar
Andreea Vlad
270 afisari

6 COMENTARII

  1. Vorba protestatarilor,” PSD<PNL<aceeasi mizerie ".Nu va e rusine bai Budigai ? va mariti salariile " cu incepere imediata " cu 25 %,inclusiv pe al Cocotatului,dupa ce la rectificarea bugetara i-ati mai acordat peste 15 milioane de lei in plus,sa aiba ce toca in nestire.Sunteti amarati,vai de de dovleacul vostru,nu mai avet bani nici de un covrig.Pt. manaria asta" ati identificat "sursa de finantare.Pt. alocatii,pensii,salariul minim,va scremeti si tot promitati cu taraita,maruntis,nu ca la voi 25%.Cat va mai rabda pamantul ?

  2. Nu ati priceput nimic,in Romania muncesc si platesc impozite doar prostii.Restul la ajutoare si milogeala.

  3. Sa inteleg ca dupa 1500 1600 de roni o pensionara vaduva de 80 de ani e deja bogatana?
    Cine face calculele astea stupide?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger