AcasăSOCIALNoi imagini revoltătoare! Copilă umilită și agresată de alte fete: „Lasă-mă!” -...

Noi imagini revoltătoare! Copilă umilită și agresată de alte fete: „Lasă-mă!” – VIDEO

Un cadru surprins în înregistrarea cu episodul reprobabil din Motru (sursa foto: captură video Facebook/ Oana Schirloiu)

Ce se întâmplă, oare, în ultima perioadă de apar tot mai des imagini cu copii care ajung victime ale agresiunii din partea altor copii? De această dată o înregistrare postată pe Facebook, realizată în Motru, județul Gorj, a ajuns publică. Și în atenția autorităților locale.

Este din nou vorba despre imagini greu de privit, cu atât mai puțin de înțeles. Victima batjocurii este o copilă în vârstă de 8 ani, firavă și lipsită de apărare.

În primă fază, micuța apare surprinsă în timp ce e alergată pe scări și lovită cu palma, deși îi cere fetei care e pe urmele sale să o lase în pace.

Apoi din înregistrare se poate vedea cum copila e trasă de mâini, de această dată de două fete, și alergată. De această dată într-un loc public, ce pare a fi un părculeț dintre blocuri.

Cazul, în atenția Poliției

Conform paginaolteniei.ro, totul s-ar fi întâmplat în urmă cu trei zile, adică sâmbătă, în 12 septembrie. Inspectoratul Judetețan de Poliție Gorj a comunicat deja o primă reacție pe acest subiect, și anume că, urmare a acestor imagini, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. ”Cele trei minore au fost identificate că având 8, respectiv 11 ani, toate din Motru, incidentul fiind petrecut in data de 12.09.2020. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru”, a mai transmis IPJ Gorj.

Mai mult, în urma acestui episod reprobabil, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj vor face o anchetă socială. ”Poliția ne-a solicitat participarea unui psiholog din cadrul DGASPC Gorj, care să asiste fetele pe parcursul audierilor. Cu această ocazie, DGASPC Gorj s-a autosesizat, demarând o anchetă de evaluare a situației socio-familiale la domiciliul minorelor și, în funcție de constatări, se vor lua măsurile legale ce se impun”, din câte a precizat purtătorul de cuvânt al instituției, Minodora Sucea, citată de aceeași sursă.

Atenție, urmează imagini ce vă pot afecta emoțional:

276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger