AcasăSOCIALNoi blocatoare automate de parcare disponibile în Sectorul 4! Cum pot fi...

Noi blocatoare automate de parcare disponibile în Sectorul 4! Cum pot fi achiziționate

Șoferii de pe raza sectorului 4 sunt informați că sunt disponibile noi blocatoare automate de parcare și primesc detalii importante despre procedura de achiziție a acestora.

Astfel, Primăria locală anunță că Direcția Mobilitate Urbană Sector 4 pune la dispoziție, în această perioadă, blocatoare automate de parcare pentru deținătorii locurilor de reședință care sunt interesați să aibă un astfel de dispozitiv.

Care este procedura prin care acestea pot fi achiziționate? „Cei care își doresc un blocator trebuie să depună o solicitare în acest sens prin intermediul registraturii online de pe website-ul www.mobilitateurbana4.ro sau din aplicația mobilă Primăria Sector 4”, se transmite într-un comunicat de presă.

Cât costă un astfel de blocator și cât e perioada de garanție

După ce solicitarea va fi validată, persoana care solicită un blocator de parcare urmează să achite contravaloarea dispozitivului. „Costul modelului de blocator aflat în acest moment în stoc este de 1.239,98 lei (compus din prețul de achiziție, montare și punere în funcțiune și costul operațional, cu TVA inclus). Prețul va fi plătibil o singură dată, iar blocatorul va fi montat în cel mai scurt timp, după achitarea întregii sume. Din momentul în care a fost achiziționat, dispozitivul rămâne în proprietatea cumpărătorului, iar pentru o perioadă de 49 de luni va beneficia de garanție din partea furnizorului.

Acest tip de dispozitive este unul dintre cele mai performante, dintre cele aflate în acest moment pe piața de profil: prevăzute cu carcasă confecționată din material polimeric, întărit cu fibră de sticlă, braț prevăzut cu cod QR, rezistent la șocuri și la lovituri, echipat cu detector de prezență vehicul, motorizare electrică, control cu telecomandă și acumulator reîncărcabil”, se mai transmite în comunicat, cu precizarea că blocatoarele vor fi distribuite în limita stocului disponibil.

author avatar
Andrei Coman
837 afisari

7 COMENTARII

  1. De cand este LEGALA blocarea parcarii (publice) de resedinta??? La lege zice ca este ilegal asa ceva, tocmai Primaria o comite?

    • Nene, dacă locul de parcare a fost dat în folosință exclusivă unui abonat, dacă respectivul abonat a plătit câteva sute de lei pentru închiriere, e pur și simplu logic ca acel abonat să poată beneficia de locul atribuit 24/7 și nu doar când un bizon sau altul sunt dispuși să-l elibereze. Simplu!

      • @Solutie simpla: Boss parcarea de resedinta aflata pe domeniul public se lasa libera dupa ce omul care a inchiriat parcarea pleaca de la locul parcarii cu masina, astfel incat oricine care vine din alta parte a orasului sa poata parca pe acel loc. Nu ai voie sa blochezi parcarea, de exemplu tu pleci la servici in Colentina si parchezi acolo, iar ala din Colentina vine si parcheaza la tine in cartier. Daca vii mai devreme acasa si gasesti locul ocupat iar ghiolbanul nu a lasat un numar de telefon in geam ca sa ii spui sa elibereze locul, ai varianta Politiei Locale care vine rapid, il identifica pe individ dupa numar, daca intarzie putin ii da si o amenda. Inclusiv eu platesc inchirierea locului 600 de lei pe an si nu blochez niciodata parcarea. Nu poti beneficia de parcare 24/7 decat intr-o parcare privata de la subsolul unui bloc de exemplu, pe domeniul public se schimba situatia.

  2. Nu este legal și sfidează bunul simt.nu poți concesiona bunul public excepție în cimitir rușine și multa nesimțire

  3. Nu știu unde-n lume dacă ai parcarea cu abonament ai întîietate doar între anumite ore; cred între 6 seara și 6 dimineața. În rest, dacă e liberă parchează cine vrea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger