AcasăSOCIALNoi amănunte în cazul morții Raisei, copila de 2 ani din Dolj....

Noi amănunte în cazul morții Raisei, copila de 2 ani din Dolj. Cine e principalul suspect/Ce povestește bunica fetiței – VIDEO

sursa foto: antena3.ro

Continuă ancheta menită să stabilească exact ce s-a întâmplat în cazul Raisei și cum anume a sfârșit fetița găsită fără suflare într-o zonă cu vegetație, la câteva sute de metri de casa în care locuia. Sunt încă multe semne de întrebare cu privire la acest caz. Și se așteaptă ca oamenii legii să facă lumină în această situație cutremurătoare.

La o zi de la descoperirea cumplită făcută în cazul Raisei, fetița în vârstă de 2 ani și 5 luni din Dolj, care a fost găsită moartă, după ce fusese dată dispărută și căutată de forțe impresionante, continuă investigațiile ce se derulează pentru a se stabili cum a pierit copila.

Se fac audieri în dosarul morții fetiței din Dolj. Principalul suspect în acest caz este verișorul copilei, potrivit Antena3. Acesta ar urma să răspundă la întrebările procurorilor din Craiova. Totul, după ce a fost ridicat în această dimineață pentru a fi dus la audieri. Conform sursei citate, e vorba despre un minor care are peste 14 ani.

Ce spune bunica fetiței: „Nu mai era fata”

Pe de altă parte, bunica Raisei, copila găsită fără suflare, a povestit la același post TV ce s-a întâmplat în ziua în care fetița de doi ani a dispărut. Bunica micuței susține că făcea pâine. Și că i-a dat o bucată de pâine copilei. Apoi femeia ar fi mers în grădină.

„La mine acasă a cerut fata pâine, de la mine. Eram în grădină, eu făceam pâinea în cuptor. I-am dat fetei o bucată de pâine și am adus-o în față la mine, aici cu soțul, cu fetele. M-am dus în grădină”, a povestit bunica Raisei.

La un moment dat, când s-a întors, a constatat că fetița nu mai era, a întrebat unde e cea mică. „Când am venit înapoi, am întrebat fata unde este Raisa, că a venit fata asta cu dulciuri din sat. Când la toți copiii a dat înghețată, fata mea nu era în curte. Când mi-a spus fata: „Mamă fata este la Crenguța”.

Aici au venit împreună, cu aia mare, cu toți copiii. Când au ajuns, copiii ceilalți au venit acasă și fata a rămas aici. S-a întors de aici să ia pâine. Când a ajuns fata mea acasă, eu am venit din grădină și le-am întrebat unde era Raisa.

Eu când am luat seama, am venit să-mi iau fata. Nu mai era fata. De aici nu a mai ieșit.”, a mai spus femeia, la Antena 3.

Raisa, fetița de 2 ani și 5 luni, dispărută de acasă, din comuna Breasta, județul Dolj, a fost găsită decedată, marți, 28 mai. Cu o zi înainte, mai precis luni în jurul prânzului, fusese dată dispărută. Au fost începute cercetările pentru a se stabili cum a murit copila.

author avatar
Andrei Coman