AcasăSOCIALNicuşor Dan se opune FAMILIILOR de români. O decizie controversată va afecta...

Nicuşor Dan se opune FAMILIILOR de români. O decizie controversată va afecta tinerii căsătoriţi!

gabriela fireaNicuşor Dan se opune FAMILIILOR de români. O decizie controversată va afecta tinerii căsătoriţi!

Adio stimulente pentru tinerele familii din Bucureşti. De ce? Pentru că primarul Nicuşor Dan a decis că proaspăt-căsătoriţii nu vor mai primi cei 1.500 de lei pentru nuntă.

Dan le explică tinerilor familii din Bucureşti, într-o postare pe Facebook, de ce nu vor primi stimulentul de 1.500 de lei, dând vina pe fostul primar Gabriela Firea, care ar fi ”cheltuit în avans pe târguri, festivaluri şi reclame din banii primăriei”.

Stimulente, pe „hârtie”, doar „casă de piatră” în realitate

Deşi stimuletene încă apar la nivel oficial, pe site-urile primăriilor, în realitate acestea nu sunt plătite aproape niciodată.

În cazul în care fostul primar și actualul ministru a uitat, îi reamintesc că ne-a lăsat un buget cocoșat de datorii și că ne-a luat un an de zile ca să stabilizăm cât de cât primăria, eșalonând, reeșalonând și plătind aceste datorii.

Banii pentru acest stimulent, cât și pentru alte proiecte sociale, au fost cheltuiți în avans de Gabriela Firea într-o orgie de târguri, festivaluri și reclame din banii primăriei, lăsându-ne în imposibilitatea de a finanța astfel de proiecte sociale, oricât ne-am fi dorit.

Dacă însă ministrul Firea ținea cu adevărat la acest proiect, avea șansa să-l pună în practică la o scară mult mai mare.

Nu e târziu nici acum, așa că o invit pe Gabriela Firea, ministru al Familiei și lider important în PSD, să lanseze la nivel național, cu bani de la Guvern, stimulentul financiar pentru constituirea familiilor, cu același cuantum de la nivelul Capitalei.

Asta ar arăta că îi pasă de acest subiect și că această idee n-a fost doar o încercare de a lua ochii bucureștenilor”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

În concluzie, Nicuşor Dan a dat vina pe „moştenirea” grea de la Primărie.

author avatar
Andrei Ștefan
640 afisari

3 COMENTARII

  1. In aceasta privința ai dau dreptate domnului Nicușor Dan. Doamna Firea este cam exaltata pe banii contribuabililor. Dumneaei a cumpărat și trotinetele care acum sunt aruncate prin tot Bucureștiul, cu acei bani reabilita parcul Tineretului care a ajuns o ruina, scările rupte, lipsa copacilor, o construcție oribila pe malul lacului, așa zisa Cafenea a actorilor. Aceasta construcție a sacrificat mulți copacii și in jurul ei este mizerie, tot felul de “magazii”. Poate o vizitează domnul Nicușor Dan si o demolează, as vrea sa știu cine a dat autorizația de construire , ce țopârlan si ce alt țopârlan a construit-o!? Toți cei care trec pe lângă ea sunt oripilați si o denumesc in toate felurile, magazie, dugheana, șandrama, maghernițe, porcărie….!

  2. ZIARE.COM SITE-UL SECURISTILOR PUPIN CURISTI FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI IDIOTI SI IMBECILI 2022-06-11 14:03 14:03:43
    ZIARE.COM SITEUL JEGULUI JURNALISTIC DE KLOSETARI ANALFABETI
    ZIARE.CUM UN COTIDIAN AL RUSINII SI DEZONOAREI PRESEI ROMANESTI CE LINGE VARTOS IN COOR CLASA POLITICA DE LA GUVERNARE IN FRUNTE CU DULAPUL DE LA COTROCENI
    DEZINFORMARE SCARBOASA SI MINCIUNI FARA LIMITA PE SITE-UL ANALFABETILOR ZIARE.COM

    • draga, asta stim de cand s-a facut mizeria aia segurista, nu stiu de ce mai intri acolo!?! tu defapt faci reclama! mars ma seguristulEEEE!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger