AcasăSOCIALFără apă caldă și căldură în Capitală! Ce mesaj are Nicușor Dan...

Fără apă caldă și căldură în Capitală! Ce mesaj are Nicușor Dan pentru bucureșteni – VIDEO

Nicușor Dan îi pregătește pe bucureșteni pentru o iarnă grea. Ce a fost până acum, dar ce urmează! ”Trei luni...” -VIDEO (foto: Facebook)

De zile bune, în plin sezon rece, mulți locuitori ai Capitalei îndură lipsa căldurii și a apei calde în apartamentele branșate la sistemul centralizat de termoficare. Și se văd nevoiți să stea înfofoliți și să încălzească la aragaz apa cu care să se spele.

Primarul Nicușor Dan aruncă vina pe greaua moștenire, de la precedenta administrație. Fără ca de această dată să mai rostească numele fostului edil, Gabriela Firea, cum făcuse până acum, cel mai recent când spitalele Matei Balș și Colentina rămăseseră fără apă caldă și căldură (VEZI AICI), primarul Bucureștilor a încercat să explice de unde vin aceste probleme.

Nicușor Dan: Asta este situația pe care am moștenit-o

”Nu putem să facem mai mult decât am spus că vom face în campania electorală, din păcate. (…) Există un indicator. Acest indicator este câtă apă se pierde (…) așa-numita apă de adaos. Această cantitate de apă este de trei ori mai mare decât acum 3 ani și este cu 50% mai mare decât acum un an. (Țevile din București au-n.n) cu 50% mai multe găuri decât acum un an și de trei ori mai multe găuri decât acum 3 ani. Asta este situația pe care am moștenit-o.

Oricum sistemul ăsta mergea târâindu-se de ani de zile, s-a mai adăugat o chestiune – erau niște lucrări, tot de cârpeală, care s-a făcut în fiecare an vara și care anul acesta nu s-a făcut și aici este vina clară a fostei administrații, nu mai fac polemici politice că nu mai avem alegeri, dar este clar vina fostei administrații că toată această vară nu s-au făcut acele lucrări de mentenanță, de cârpeală care trebuiau făcute. Nu mai spun de faptul că 4 ani nu s-au luat bani europeni și nu s-au făcut lucrările temeinice”, a declarat Nicușor Dan, marți seară, la Digi24.

Vești de speriat pentru perioada următoare

Și, de parcă n-ar fi fost destule vești proaste până la momentul de față, la acest capitol. primarul Capitalei îi pregătește pe bucureșteni și pentru perioada ce vine, în plină iarnă deja.

”Urmează trei luni pentru bucureșteni cam cum au fost aceste ultime două săptămâni, din păcate. (…) O reparație durează, 95% dintre ele, durează 18-16 ore, cât e de dimineață până seara. Din păcate, este fenomenul pe care vi l-am explicat, se sparge imediat după, da”, a susținut Nicușor Dan, amintind de faptul că locuitorii Capitalei pot afla, de pe un site, unde sunt avarii și dar și în ce zone căldura este sub parametri.

325 afisari

4 COMENTARII

  1. Nene,stau in orasul asta de peste 40 de ani,la bloc.Asa frig ca anul asta nu am facut niciodata.Nimeni nu si-a batut joc de populatie ca tine.Te doare-n…

  2. ba, vorba lui iliescu cu animalul , pe vremea lui firea erau avarii doar cand erau multe grade minus afara criminalule care faci batranii sa planga pe ceausescu, acum e manevra cu temperatura pe instalatie ca sa bubuie pt ca sa puteti voi sa va bateti joc ca asta stiti cel mai bine. minciunile voastre s au fumat demult dar vezi ca procese poti sa ai ba si tu cu nemiluita de la bucuresteni ca esti un sabotor!!!!!!!!!

  3. RRARRAITUL asta vrea sa va spuna ca in administratia Firea s-au stricat cu 50% mai multe tevi decat inainte… Omul e dus rau… Puneti-va microcentrale si nu mai rabdati frig. Uitati-va in Ardeal, nu va mai uitati in gura miticilor mioritici. Va mint in fata si apoi va spun ca era campanie si asa trebuia mintit… Vai voua… Dati-l in judecata pentru promisiuni mincinoase si rele tratamente…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger