AcasăSOCIALNicuşor Dan a turnat paie pe FOC cu lucrările de pe ruta...

Nicuşor Dan a turnat paie pe FOC cu lucrările de pe ruta tramvaiului 41: blocaje şi haos în trafic!

tramvaiTragedie în București. Călător mort în tramvai. Ce s-ar fi întâmplat cu bărbatul

Linia tramvaiului 41, una dintre cele mai circulate din Bucureşti, va fi şi mai aglomerată de acum încolo. De ce? Din cauză că mai multe stații de pe traseu se vor închide, pentru a fi redimensionate.

Anunțul a fost făcut de primarul general Nicușor Dan. Lucrările sunt necesare pentru că noile tramvaie cumpărate de primărie de la Astra Arad sunt mai lungi decât vechile refugii.

4.500.000 lei fără TVA pentru 14 peroane

Pe durata desfășurării lucrărilor, tramvaiele nu vor opri în stațiile la care se lucrează.

Modernizarea celor 14 peroane de pe linia tramvaiului 41, care necesită adaptarea la noile tramvaie Imperio produse de Astra Vagoane, au o valoare de aproximativ 4.500.000 lei fără TVA, iar durata de execuție a lucrărilor este de 4 luni, plus 2 pentru recepție.

Lucrările presupun extinderea peroanelor, accesibilizarea pentru persoanele cu dizabilități, instalarea de garduri de protecție pentru călători, semne de circulație, mobilier urban”, scrie Nicușor Dan.

author avatar
Andrei Ștefan
552 afisari

7 COMENTARII

  1. Daca nu planteaza niste pomi si panselute…asa …ca sa fie proiect eco…cu bani multi….n-are ambitie!

  2. IDIOTUL de la USR Nicusor Dan,va da de la bugetul primariei suma de 321.500 de lei, pentru o SINGURA STATIE de tranvai !. ..adica 64.300 € pe statie. Asta inseamna UN APARTAMANT de 2 camere bine poziționat in Bucuresti . (sper ca fiecare statie de tranvai sa fie si MOBILATA!). Uite cine striga la alegeri, Firea „fura”.

  3. Draga Andrei Stefan- paiele nu se toarna, ca nu sunt lichide, se pun. Mai studiaza limba romana. Nu e chiar asa de grea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger