AcasăSOCIALNicuşor Dan a decis când deschide Târgul de Crăciun 2023, în Bucureşti

Nicuşor Dan a decis când deschide Târgul de Crăciun 2023, în Bucureşti

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar primăriile mai înstărite din România vor organiza târguri de Crăciun. Primăria Generală a Capitalei va organiza un astfel de eveniment în Piaţa Constituţiei.

Târgul de Crăciun 2023, din Bucureşti, se va deschide joi, 30 noiembrie, intrarea fiind liberă.

Brad înalt de 30 metri

În seara de debut, de la ora 18:00, din Târgul de Crăciun Bucureşti, se va aprinde iluminatul festiv în Capitală. Organizatorii vor instala un brad înalt de 30 metri, îmbrăcat în cetină.

Altfel, primul târg de Crăciun 2023 se va deschide pe 29 noiembrie, în Parcul Drumul Taberei. Vizitatorii vor fi așteptați la casa lui Moș Crăciun, să se dea pe patinoar sau în carusel, până pe 27 decembrie.

„Orașul lui Moș Crăciun”, din Parcul IOR, își va deschide porțile pe 1 decembrie.

Ce oraşe din ţară mai organizează târguri de Crăciun 2023?

Şi alte primării din provincie au decis să organizeze astfel de evenimente pentru locuitorii oraşelor. Craiovenii vor intra în povestea „Crăiasa Zăpezii”. Aceasta e tema târgului de anul acesta. Va începe pe 17 noiembrie și își va închide porțile după Anul Nou.

Tot pe 17 noiembrie se deschide și Târgul din Sibiu, deschis prima dată în 2007, iar târgurile din Timișoara și Brașov vor rămâne deschise o perioadă mai lungă, până pe 7 ianuarie.

205 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Școala Gimnazială „Herăstrău”, 135 de ani de excelență în educație

Școala Gimnazială „Herăstrău”, una dintre cele mai vechi instituții de învățământ din Capitală, a sărbătorit zilele trecute 135 de ani de activitate. Excelență în...

Voucher-ul uriaş, de 72.500 lei, pe care autorităţile se pregătesc să-l acorde românilor. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti

Autorităţile se pregătesc să acorde românilor un voucher uriaş, în valoare de 72.500 lei. Bonificaţia e cuprinsă în "RePowerEU" un program national de eficiență...