AcasăSOCIALNicușor Dan a anunțat că a semnat acordul „pentru modernizarea altor 11...

Nicușor Dan a anunțat că a semnat acordul „pentru modernizarea altor 11 km din rețeaua primară de termoficare”. Reacțiile nu s-au lăsat așteptate: „În ritmul ăsta…”

(sursa foto: facebook/Primăria Municipiului București)

În prima zi a acestei săptămâni, primarul general al Capitalei a ales să le ureze „La mulți ani!” bucureștenilor, după trecerea în 2022. Și înainte de asta să le transmită ce se mai aude despre modernizarea rețelei primare de termoficare. Mai ales că, după cum se știe, problemele ce țin de lipsa apei calde și a căldurii în locuințele multor locuitori ai Capitalei nu au lipsit în anul recent încheiat.  

Am semnat Acordul pentru modernizarea altor 11 km din rețeaua primară de termoficare.
Lucrările vor începe în luna ianuarie și vor fi realizate de Compania Energetica. Segmentul care urmează să fie modernizat este aferent magistralei Grozăvești și face parte din cei 40 de kilometri de rețea de termoficare scoși la licitație în 2021”, a transmis Nicușor Dan, luni, 3 ianuarie, pe pagina sa de Facebook.

Primarul Bucureștilor n-a ratat ocazia să arate cu degetul în direcția predecesorilor, în privința problemei termoficării, fără să dea și nume, ce-i drept, dar a venit și cu o promisiune adresată locuitorilor Capitalei. „Sunt conștient că problema termoficării este una vitală și îi asigur pe locuitorii Capitalei că facem tot posibilul pentru a corecta această situație generată de indolența precedentelor administrații.

Profit de această ocazie pentru a le ura tuturor bucureștenilor un an nou mai bun, alături de persoanele dragi. Și să aibă încredere că aici, la Primăria Capitalei, așezăm lucrurile pe direcția bună. La mulți ani!”, a mai transmis primarul Nicușor Dan.

Internaut: ”În ritmul ăsta, terminați cei 1000 de km de rețea în 150 de ani”

Reacțiile la cea mai recentă postare a edilului Capitalei nu s-au lăsat prea mult așteptate.

Printre urări de „spor” și „succes”, n-au lipsit nici comentariile critice, câteva dintre ele referitoare la ritmul… cam de melc în această chestiune stringentă. Iată câteva dintre ele:

„În ritmul ăsta, fără supărare, se termină reabilitarea în vreo 80 ani, când deja țevile puse acum ciuruie și ele. Eu zic că trebuie lăsați oamenii să își pună centrale.”

„Ai semnat ? Ești de tot râsul omule !!! Ce ai făcut concret până acum ????”, i-a transmis primarului o internaută.

Un alt internaut a comentat scurt: „în ritmul ăsta , terminați cei 1000 de km de rețea în 150 de ani.”

„Bă ești nebun…..reabilitezi un sistem care nu va fi niciodată eficient.
Mai bine pui banii pe foc…..rezultatul va fi același……11km din câte mii ?
Descentralizează sistemul tovarășe primar dacă vrei ceva rezultate pe parte de eficiență energetică…..altfel sistemul actual este menit a îngropa banii primăriei prin subvenții interminabile”, a reacționat un alt internaut.

„Până atunci stimabile, te invităm în zonele cu probleme să te încălzești la bec și să te speli la lighean. Toată vara ce ați făcut de ați ajuns în toiul iernii în aceeași situație ca anul trecut? Hahalere…”, a replicat tranșant o internaută.

403 afisari

2 COMENTARII

  1. A AVUT BUCURESTIUL UN PRIMAR MAI PROST CA MUCUSOR?NU CRED .LIBERALI SI USERISTI FITI MANDRICU OMUL PE CARE L-ATI SUSTINUT!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger