AcasăSOCIALNici n-a început bine mini-vacanţa de 1 Mai, că tinerii au şi...

Nici n-a început bine mini-vacanţa de 1 Mai, că tinerii au şi dat startul consumului de substanțe interzise. Captura poliţiştilor

mascati politia

Mini-vacanţa de 1 Mai înseamnă, din păcate, şi dezmăț cu droguri pe litoralul românesc. Zeci de tineri au fost prinși deja cu substanțe interzise la festivalurile de muzică de pe malul mării.

Tinerii au fost dați afară din festival, după ce au fost prinși cu substanțe interzise, iar un cetățean străin a fost săltat chiar cu drogurile în mână.

20 de tineri, prinşi cu droguri

Peste 20 de tineri au fost prinși cu droguri până acum. Un cetățean străin a fost săltat chiar cu plicul în mână, iar un alt turist au fost găsit pe jos inconștient.

Chiar la intrarea în festival se află mai mulți jandarmi care fac verificări și care îi percheziționează pe tineri pentru a vedea dacă au asupra lor aceste substanțe interzise.

Zeci de jandarmi, pe litoral

La festivalul de muzică de la Mamaia sunt prezenți zeci de jandarmi alături de inspectorii antidrog care se chinuie să țină acest fenomen sub control.

Noaptea trecută, 22 de persoane au fost blocate de către colegii noştri jandarmi şi de către agenţii firmei de pază de la intrarea în festivalurile aflate în derulare şi nu li s-a permis participarea pentru că deţineau substanţe interzise din rândul celor psihoactive.

Aceste persoane au fost preluate de către Poliţie şi au fost întocmite actele procedurale cerute în astfel de situaţii”, a transmis Jandarmeria.

author avatar
Andrei Ștefan