AcasăSOCIALNici n-a fost nevoie de prea multă muncă de detectiv! Dați de...

Nici n-a fost nevoie de prea multă muncă de detectiv! Dați de gol că au aruncat pungi cu gunoi pe stradă. Ce i-a ”trădat”!

(sursa foto: Facebook/Poliția Locală a Municipiului Craiova)

Se tot vorbește despre problema ambalajelor, a resturilor menajere și a obiectelor aruncate oriunde în altă parte, decât la coșul de gunoi nu. Un ”decor” de care străzile nu au nevoie. E vară, temperaturile sunt ridicate, iar această situație poate fi deranjantă nu doar la nivel vizual, ci și olfactiv.

De această dată s-a aflat că la Craiova mai multe persoane, prinse pe picior greșit la acest capitol, s-au trezit identificate după ce au lăsat în pungile cu gunoaie și câteva elemente ce s-au dovedit a fi prețioase pentru misiunea de ”detectivi” derulată de oamenii legii, care au reușit astfel să le dea de urmă destul de ușor.

Și anume chitanțe de la livrări de mâncare, din câte se poate vedea dintr-un mesaj transmis marți, 12 iulie, de polițiștii locali craioveni. Așa că acestora din urmă nu le-a fost deloc greu să stabilească și cine anume a aruncat gunoiul la întâmplare, în spații publice.

Dați de gol de chitanțele ce se aflau în pungile de gunoi

”Mai multe persoane de pe raza municipiului Craiova, ce au aruncat gunoi pe domeniul public, în alte locuri decât cele special amenajate, au fost identificate și sancționate de către polițiștii locali. Depistarea s-a realizat după…facturile/chitanțele ce se aflau în pungile de gunoi”, au transmis, marți, reprezentanții Poliției Locale a Muncipiului Craiova.

Odată puși în fața dovezilor – fie și recuperate din gunoi, ”pățiții” nu au mai avut ce face decât să recunoască greșeala. ”Persoanele respective și-au recunoscut faptele și au semnat procesele-verbale de contravenție”, indică aceeași sursă.

 

342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger