AcasăSOCIALMultimilionar român, la un pas de moarte! Este internat de urgență în...

Multimilionar român, la un pas de moarte! Este internat de urgență în spital!

La nu mai mult de 5 luni de la eliberarea sa, multimilionarul Sorin Ovidiu Vîntu a fost internat de urgență, joi seară, la Institutul Clinic Fundeni din Capitală. Omul de afaceri se află într-o stare precară.

Potrivit surselor GÂNDUL.RO, doctorii sunt rezervați cu privire la evoluția stării de sănătate a lui Sorin Ovidiu Vîntu, iar un verdict medical va putea fi pus după ce afaceristul va fi supus unor investigații amănunțite.  Primele investigații au scos la suprafață o infecție generalizată.

Vîntu se află pe „culoarul morții”

Afecțiunea de care suferă Vîntu este îngustarea unor vase de sânge importante la nivelul picioarelor, iar boala i s-a agravat în perioada detenției. În trecut, Sorin Ovidiu Vîntu a fost supus mai multor intervenții chirurgicale. Ultima dintre acestea a avut loc în luna iunie 2020, la Spitalul Monza din București.

La începutul anului, avocatul lui Vîntu declara că acesta se află pe „culoarul morții”, invocând probleme grave de sănătate ale clientului său. Printre problemele grave de sănătate de care suferă acesta se află diabetul şi tuberculoza.

Sorin Ovidiu Vîntu, unul dintre cei mai controversați milionari ai României, a fost eliberat condiționat din închisoare în luna martie a acestui an, printr-o decizia a Tribunalului București. Afaceristul a executat parțial o condamnare de 11 ani de detenție, ultima fiind într-un dosar ce privește delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA, în aprilie 2018.

author avatar
Nicoleta-Mirela Pirvu