AcasăSOCIALMugur Mihăescu a răbufnit: ”Colac peste pupăză în ceea ce priveşte HoReCa...”...

Mugur Mihăescu a răbufnit: ”Colac peste pupăză în ceea ce priveşte HoReCa…” – VIDEO

Mugur Mihăescu a răbufnit: ”Colac peste pupăză în ceea ce priveşte HoReCa...” - VIDEO (sursa foto: stirilekanald.ro)

”Nu sunt noi restricții, sunt aceleași restricții”, a reacționat tranșant, miercuri, Mugur Mihăescu, în ziua în care s-a aflat că Guvernul prelungește starea de alertă, devansând cu o oră restricția de circulație pe timpul nopții, respectiv de la ora 23 la ora 22.

Actorul cunoscut din cadrul grupului umoristic Vacanța Mare este, totodată, afacerist în domeniul HoReCa – sector greu afectat de perioada de criză generată de COVID-19, dar și de restricțiile luate de autorități, în lupta dusă pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. ”Sunt aceleași restricții de un an de zile și după aceleaşi restricţii avem tot 1.000 de oameni la ATI. Indiferent că am fost închişi, deschişi, tot 1.000 de oameni la ATI am avut, indiferent de cât de deschişi sau închişi am fost noi.

Atâta timp cât oamenii circulă si mijloacele de transport circulă, iar mall-urile sunt arhipline și supermarketurile sunt arhipline, când se închide ceva, aceleași restricții – închidem HoReCa. Asta nu am înțeles-o niciodată”, a răbufnit acesta, într-o intervenție telefonică, la Antena3.

Acuză promisiuni în van

Actorul – patron de restaurant – acuză promisiuni deșarte venite din partea oficialilor. ”Fratilor, ați închis HoReCa! (…) Ok. Ce-ați pus în loc, că ne-ați închis? Nimic. Doar promisiuni, nimic, nimic, nimic. Am reinvestit acum să facem stocurile, am ținut deschis trei săptămâni, ne-ați închis iar. Ce-ați pus în loc? Iar nimic. Despre asta este vorba. Pentru unii mumă, pentru alții ciumă”, susține Mihăescu.

Mai mult, acesta a adus în discuție încă o chestiune stringentă pentru afaceriștii din acest domeniu greu afectat de perioada de criză generată de COVID-19. ”Colac peste pupăză în ceea ce priveşte HoReCa (…) vor veni să ceară și impozitele… domnul Cîțu. (…) Au zis închidem HoReCa, dar nu închidem și colectarea taxelor și impozitelor. Nu, la aia venim. Păi din ce să vă plătim, mă, că ne-ați închis?! (…) Hai să zicem că patronii – unii dintre ei – supraviețuiesc, dar angajații ăia, vai steaua lor!”, a mai declarat Mugur Mihăescu.