AcasăSOCIALMotorina a devenit un LUX pentru foarte mulţi şoferi! Preţurile de la...

Motorina a devenit un LUX pentru foarte mulţi şoferi! Preţurile de la pompă în 8 iunie 2022

"Bomabardiera" cu Mercedes a vrut să plece tot cu pompa de benzină acasă. Clienţii de la Peco au fugit pe unde au văzut cu ochii

Continuă coşmarul preţurilor ridicate pentru benzină şi motorină, la pompă! Prețul mediu al motorinei standard a depășit 9 lei pe litru în stațiile de alimentare din România în data de 7 iunie.

Prețul mediu al benzinei în data de 7 iunie în România era de 8,42 lei.

Cea mai ieftină benzină, în Bihor

Cea mai ieftină benzină din România se regăsește la o stație de alimentare din Bihor, unde costă 7,89 lei pe litru. În cazul motorinei, cel mai ieftin litru se găsește la o stație de alimentare din Arad, unde costă 8,54 lei pe litru.

Precedenta majorare de preț a avut loc chiar ieri, 7 iunie, când prețurile au crescut cu patru bani pe litru, și la benzină și la motorină. Anterioara a fost duminică, când a crescut cu cinci bani pe litru prețul benzinei și cu patru bani pe litru prețul motorinei.

GPL, la jumătate de preţ

Cu două zile înainte Petrom crescuse prețurile tot cu patru bani pe litru, atât la benzină cât și la la motorină. Iar precedenta scumpire fusese cu o zi în urmă, pe 1 iunie, tot patru bani pe litru, la motorină.

GPL este vândut la prețuri cuprinse între 4,09 lei și 4,15 lei pe litru.

author avatar
Andrei Ștefan
429 afisari

2 COMENTARII

  1. Dupa aglomeratia de pe sosele si orase nu s-ar zice.Mai e loc pana la 10 lei litrul.Dupa asta romanicii ar trebui sa mai invete si mersul pe jos sau cu bicicleta chiar daca risca faptul ca vecinii sau cunoscutii vor rade de ei.Ca asa e la tatele proaste numite romani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger