AcasăSOCIALMotivul ULUITOR pentru care o femeie a sunat la 112. Când operatoarea...

Motivul ULUITOR pentru care o femeie a sunat la 112. Când operatoarea a auzit ce problemă are, a înlemnit!

telefon 112Motivul ULUITOR pentru care o femeie a sunat la 112. Când operatoarea a auzit ce problema are, a înlemnit!

O femeie din Baia Mare a sunat la 112, vineri după amiază, după ce a constatat că oraşul este foarte aglomerat, iar ea a întârziat la grădiniţă, de unde trebuia să-şi ia copilul.

Nemulţumită de faptul că oraşul este foarte aglomerat şi semafoarele nesincronizate, femeia a sunat la numărul unic naţional de Urgenţe.

Cum a reacţionat operatoarea de la 112

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţene Maramureş, Anca Pop, a declarat că apelul a fost dat în jurul orei 16:00, iar femeia a sunat să anunţe că sunt blocaje în trafic.

Ce a făcut operatoarea? „Au fost anunţate echipajele Poliţiei Locale şi Poliţiei Rutiere din municipiu”, a precizat reprezentanta IPJ Maramureş.

„Victima” a explicat de ce a sunat la Urgenţe

Cum se poate rezolva aglomeraţia zilnică, dar mai ales cea de vineri… prea multe semafoare nesincronizate… Am ajuns să fim sunaţi de educatori că copilul meu a rămas ultimul… eu fiind blocată în circulaţie.

Ies de la servici la ora 16 şi ajung să iau copilul după 40 de minute petrecute în trafic… pe distanţă de la Piaţa Mare la gară… Am sunat la poliţia locală care mi-a zis că ei nu pot face nimic, după am sunat la 112 să pot vorbi cu cineva de la poliţia rutieră (deoarece la nr de pe site nu răspunde nimeni)…

Mi s-a spus că ei eu la dispoziţie 2 echipaje şi vor vedea colegii dacă chiar este necesar să intervină în dirijarea circulaţiei…evident nu era necesar pt că nu a fost nimeni de la ei pt a decongestionă circulaţia…

Ambele instituţii mi-au spus să fac reclamaţie la primărie pt că de cei din primărie depinde totul…”, a scris femeia, conform jurnaliştilor locali de la actualmm.ro.

author avatar
Andrei Ștefan