AcasăSOCIALMotive de bucurie şi de aglomeraţie pentru pasionaţii de munte: se deschide...

Motive de bucurie şi de aglomeraţie pentru pasionaţii de munte: se deschide o nouă pârtie la Sinaia (VIDEO)

partie sinaiaRomânii pasionaţi de schi au luat cu asalt pârtia de la Sinaia. Cum e vremea la munte

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, a anunțat că, duminică, va fi deschisă oficial pârtia Carp, cea mai faimoasă „pârtie neagră” din România. Imaginile surprinse cu noua pârtie sunt spectaculoase.

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, a anunțat, sâmbătă, că, duminică, 7 februarie, va fi deschisă oficial vestita pârtie Carp.

Azi, dis-de-dimineață, colegii noștri de pe munte au filmat frumos, pe Carp. După multe nopți de amenajare cu utilajele, cea mai faimoasă pârtie neagră din România arată foarte bine, mai ales date fiind condițiile meteo, cu temperaturi mult peste media acestei perioade.

Carpul este una dintre cele mai dificile și abrupte pârtii omologate din țara noastră. Și cu siguranță, una dintre cele mai frumoase.

Pentru prima dată în istoria orașului Sinaia am amenajat-o integral și o deschidem, oficial, mâine. Amenajarea Carpului a fost o provocare care a început în urmă cu mai mult timp.

Am achiziționat un utilaj care să poată face față înclinației. Chiar și așa, s-a muncit în condiții foarte dificile, dar rezultatul este fenomenal!„, a spus Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, conform observatorulph.ro.

Administraţia Domeniului Schiabil Sinaia atrage atenţia tuturor pasionaţilor de schi că gradul de dificultate al pârtiei Carp este unul deosebit de ridicat, fiind potrivită exclusiv avansaţilor.

author avatar
Andrei Ștefan
376 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger