AcasăSOCIALTrei fetițe, agresate sexual de educatoarea unei grădinițe din Suceava. Detalii șocante!

Trei fetițe, agresate sexual de educatoarea unei grădinițe din Suceava. Detalii șocante!

gradinitaMonstrul cu chip de educatoare. Trei fetițe, agresate sexuale la grădiniță, în Suceava

Un profesor şi o educatoare din judeţul Suceava au fost arestaţi zilele trecute pentru 30 de zile, în două dosare distincte, fiind acuzaţi de agresarea sexuală a unor minore.

Apar detalii șocante în dosarul care o vizează pe educatoare. Femeia în vârstă de 52 de ani ar fi agresat sexual cel puţin trei minore. Cazul a ajuns și la urechile ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, care a catalogat drept „incalificabile” gesturile dascălului.

„Dacă se confirmă aceste lucruri, şi am înţeles că există elemente rezonabile spre confirmare, cu siguranţă trebuie un consult psihiatric, dincolo de aplicarea legii penale. Dacă se confirmă. Până acum am înţeles că sunt suspiciuni rezonabile pe baza cărora a fost arestată preventiv”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Ministrul afirmă că este absolut „incalificabil, nu numai pentru un cadru didactic, pentru orice adult, cu atât mai mult pentru un cadru didactic”.

Educatoarea a agresat fetițele la grădiniță

O educatoare din judeţul Suceava a fost arestată pentru acuzațiile de viol în formă continuată, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Incidentul a avut loc la Grădinița cu Program Normal „Căsuța din Povești” Bosanci.

Tatăl a două dintre fetele agresate a spus anchetatorilor că educatoarea le-ar fi introdus degetul în zona vaginală celor două copile, faptele petrecându-se la grădiniţă. Poliţiştii au continuat verificările în acest caz, au făcut percheziţii la grădiniţă şi la locuinţa femeii şi au stabilit că aspectele semnalate se confirmă.

Oamenii legii au mai identificat un caz asemănător, al unei fetiţe de şase ani, care ar fi fost abuzată sexual de aceeaşi educatoare.

author avatar
Andreea Vlad
917 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger